Machete Kills - my interest

Írta Papa Dátum 2014-03-15 21:28 Hozzászólás 1 Olvasta 1466 | Rovat: Kritika »

Mikor legutóbb írtam... az még tavaly volt. Tudom, tudom, sokan már majdnem elpártoltak az oldaltól, hiszen csak Pactolous mestertől olvashattak, de nem kell félni, itt vagyok még mindig!

Azért lett ilyen a bevezető, mert nem igazán tudtam semmi frappánsat, vagy kicsit is érdekeset kitalálni jelen beszámolóm alanyáról. A Machete Kills a Machete folytatása, ha valakinek nem tűnt volna fel a címbeli hasonlóság, vagy arra gondolt volna, hogy koppintásról van szó. A történet szerint Machete gyilkol. Most megpróbálhatnám röviden összefoglalni, hogy mi a helyzet, de minek? Aki ennyi után nem akarja megnézni, az ne is tegye, mert úgysem tetszene neki.

Danny Trejo ismét magára öltötte Machete alakját, megint elkezdett harmadik személyben beszélni magáról és továbbra is mindenkit halomra gyilkol, szóval mindenki megnyugodhat, ez még mindig nem egy romantikus vígjáték. A mellékszerepekben hatalmas sztárok bukkannak fel kisebb-nagyobb ideig. Közülük Mel Gibson-t és Antonio Banderas-t emelném ki, akik remek szerepeket kaptak és igazi színfoltjai a filmnek. És persze ott van Michelle Rodriguez is. Ez utóbbit hadd ne magyarázzam.

A képi világ továbbra is a régi grindhouse filmeket idézi, az akció most is már-már elmebeteg magasságokba emelkedik, minden nő gyönyörű és többségük ribancot játszik. Hektószám folyik a vér, Machete mindent túlél és aztán jön a BAZI NAGY CLIFFHANGER!

Igen, a film legjobb jelenetei számomra azok voltak, amik az elkerülhetetlen harmadik részt reklámozták. Bizony, ennek a történetnek úgy nincs vége, hogy csak na! Más kérdés, hogy ki fogja pénzelni a harmadik epizódot, mert... hát nem lett csalódás ez a rész, de sajnos pont az a kategória, amit sem gyűlölni, sem igazán szeretni nem lehet.


Papíron minden nagyon jól működik. Ha valakinek leírják a szereposztást, a történetet és néhány akciójelenetet, akkor azt hiheti az illető, hogy ez valami ordenáré nagy móka lesz. De nem igazán működik a dolog, miközben nézi az ember a filmet. Vannak jó beszólások, nem időpocsékolás megnézni, főleg, ha valaki kedveli Danny Trejo-t, ám mindent egybevetve nem nagyon hagy ki senki semmit, ha nem tekinti meg a Machete Kills-t. Talán majd a Machete Kills Again - In Space jobb lesz.

Most komolyan: tessék megnézni ezt az előzetest. Sajnos minden benne van, ami jó a filmben. Másfél órával több Machete sem tudott nekem ennél több izgalmat biztosítani.
Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2014-03-15 22:37
ÓÓÓÓ!!!! Sofía Vergara (Gloria a Modern Family című sorozatból)!!!! De csodálom, hogy Carlos Estevez-t nem említetted meg :)

Amúgy meg filmek jöhetnek, mehetnek, de Transmorphers 4eva'! (még friss az élmény)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!