Gumiszoba - 10

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-10-17 22:38 Hozzászólás 0 Olvasta 1326 | Rovat: Gumiszoba »

A múltkori rövid ismertető után ismét megpróbálkozom a lehetetlennel: egy hosszabb ajánlót írni a Gumiszoba újabb epizódjához.

Egész estés mozifilmeket megszégyenítő hosszúsággal jelentkezik a mostani rész; 71 perc, hetvenegy! Igen, szerintem is le kéne lőni Papát, annyi témát talál, de hát hadd végezze ő a kreatív munkát! Lássuk, ma mikről is beszélgetünk!

Lesz itt szó dinoszaurusz-ember pornóregényekről (ez lesz az új divat a Twilight és az 50 árnyalat után?), a kuvaiti melegérzékelő gépről (ami nem a hőmérsékletet figyeli... értitek? /kacsint/), a hannoveri puszta jellegű pecsenyéről (régebben cigánypecsenye), a magyar állam nemzeti űrstratégiájáról (igen, van ilyenünk is), a Nicolas Cage arcával díszített párnákról, Jackie Chan készülő vidámparkjáról (....), a világítós zacskóba becsomagolt Cheetos-okról (ennek már lassan külön rovatot kéne nyitni). Fúúú, nagy sóhaj! Eléggé betegnek hangzanak?

De ez még mind semmi! Eléggé nagy kockák vagyunk, úgyhogy kitárgyaltuk, milyennek kéne lennie egy igazán ütős Optimus játékfigrának. A bennünk élő (és az irányítást gyakran átvevő) gyermek nemcsak ekkor érezte jól magát, de akkor is, mikor megláttuk, van Dragon Ball hajzselé! Azonnal ki kell próbálnom! Ezen felbuzdulva nemcsak annak néztünk utána, hogy is néz ki élőben a Son Goku-féle haj (lentebb látható egy hölgyemény.... hmm...), de akkor egyúttal beszéltünk az idén bemutatott Dragon Ball Z mozifilmről is, a Battle of Gods-ról. Vigyázat, a műsor ezen része spolier-veszélyes, ismétlem, SPOILER-veszélyes!

Továbbra is a kockaság témakörnél maradva Papa megmutatta, melyik játék lesz az, amire nem fogunk hivatkozni a "Játék, mint művészet" előadáson, legfeljebb csak mint ellenpélda. Az Orc Attack ettől függetlenül akár még poénos is lehet. Nehezebb kiheverni azt a videót, amin a már kissé megöregedett, megpocakosodott Hulk Hogan Miley Cyrus-t parodizál... nem, nem írok ide semmit, haladjunk tovább. Másik furcsaság az a YouTube csatorna, ami a Dirty Signs with Kristin címet viseli. Itt különböző videók segítségével megtanulhatunk jelbeszéddel (amerikaival, azt azért nem árt hozzátenni) káromkodni. Beágyazási lehetőség nincs, úgyhogy itt a link.

Természetesen filmekről is lesz szó. Lesz Gordon felügyelő sorozat (minek?), lehet, hogy lesz Constantin sorozat (ez még akár jó is lehet, de...), megmutatjuk Sean Connery melyik filmmel írta alá karrierjének halálos ítéletét, és, hogy kibeszéljük, milyennek is ígérkezik a Need for Speed mozifilm. Az emberek még mindig nem tudják, ki is Frankenstein, ezt az új I, Frankenstein mozi is alátámasztani látszik, ellenben a Godzillla reboot kifejezetten jónak ígérkezik. Végre egy reboot, amit várunk! Kár, hogy egyelőre a teaser trailer-t nem tudjuk megmutatni, de higgyétek el, jó lesz!

Ejj, de jó sokat dumáltam! De most legalább nem tűnt el, ugye? UGYE? No, de akkor jöjjön a 10. Gumiszoba, hallgassátok szeretettel!Kúraszik Park

A bal oldali létezik, a jobb oldaliból kérnénk szépen!


Világít a sötétben... de jó!


Ez talán Optimus... fia? 7 évesen?


Ó, igen! Ő Optimus Fővezér!


Kell! Kell! KELL!!


Ő is! Ő is! Ő IS! Khmm... elnézést! Szóval, igen, impresszív öltözék!


Gyenge eresztés, vagy kellemes csalódás?


Csak az a gyík a végén, az mit keres ott...?


Hulk Hogan Miley Cyrus-t parodizál... mit kéne még ide írni?


Sir Sean Connery! Miért kellett ezt?


Nem ez fogja az NFS szériát kihúzni a fekáliából...Egy újabb tucatfilm...


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!