Gumiszoba - 08

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-09-05 23:22 Hozzászólás 0 Olvasta 1501 | Rovat: Gumiszoba »

Nem bírunk magunkkal: a múltkori, enyhén lerövidített (vagy normális hosszúságú) adás után belehúztunk és egy monstre, egy órás műsort hoztunk össze nektek! Igen, tudjuk, adni jó, ugyan, igazán nincs mit!

Rengeteg témát beszéltünk ki ismét, és el kell, hogy keserítsem azokat, akik dilettáns barmoknak hisznek minket, akik csak hülyeségekről tudnak beszélni... ez most is így lesz, DE! De, talán nem kivételesen, előkerültek komolyabb dolgok is, hát most mondjátok meg! Lássuk a tartalmat!


Nem hazudtolva meg magunkat ezúttal is egy igen fasza téma került terítékre elsőként... és most a jelzőt tessék szó szerint érteni. Szuperhősök ihlette műdildók! Na? Ugye! Pókember, Batman, Vasember és Hulk, illetve ezen hősök alteregói, mint a nők második számú kényeztetői... nem is kommentálnám, megtettük az adásban. Jókat kacagtunk még A Kocsi című 1977-es horrorfilmen, illetve annak címén (elő is került rögtön a másik ilyen hihetetlen kreatív című mozi, A pap). Értetlenkedtünk egy sort, hogy a méltán tisztelt és rettegett Észak-Korea (csak ne küldjetek atomot, köszi!) kit is akar átverni hivatalos jelentéseivel, és hogy aztán innen hogyan is kanyarodtunk a távol-keleti pornóipar társadalmi megítélése felé azt fedje jótékony homály.

Gondoltátok volna, hogy egy friss felmérés alapján a németek 95%-a legalább 5 órát tölt TV nézéssel? Durva, rögtön bele is merültünk a mai generáció és a szocializálódás problematikájába. Mielőtt még belefulladnánk a "régen minden sokkal jobb volt" és a "bezzeg a mai fiatalok" kezdetű rigmusok végtelen tengerébe, gyorsan visszarántjuk a beszélgetés fonalát a blődség labirintusába (ez aztán a bőséges képzavar!). Szóba került a tökéletes, gömb formájú jégkocka (jéggömb), köpködtünk a Pepsi izű Cheetos hallatán, kacagva vihorásztunk azon az angliai eseten, amikor is légycsapót csak személyigazolvány felmutatása esetén lehetett csak vásárolni és pislogtunk zavartan a dinamikus, interaktív lift ötletén.

Mindezek után adtunk egy kicsit a maszkulin életérzésnek, és megnéztünk pár mell tehetséges, rockzenész hölgyeményeket akció közben (amikor zenélnek, nem "olyan" akció közben, te...), majd a bolygó kapitánya után szabadon mindenki figyelmét felhívjuk a guruló konzervdobozok veszélyességére. Adásvégi filmrovatunkban pedig együtt szomorkodtunk a Star Wars saga háza táján történő változások miatt (én nem, engem hidegen hagy - Pactolous), kitértünk arra a megahírre, hogy Ben Affleck lesz a soron következő Batman... (hagyjuk leülepedni), valamint arra, hogy az új Transformers filmben valószínűleg megjelennek a dinobotok is (ezek nem olyan fapálcák, amivel anno elhessegették a T-Rex-eket...). Készül a Repcsik másolata is, ezúttal azonban nem az Asylum jóvoltából, sajnos most egy nagynevű stúdió vállalkozott erre a szégyenteljes feladatra. Végezetül Papa kiborult még a Keanu Reeves-féle 47 szamurájon, és megosztott velünk egy érdekes videót a vakok és az őket vezető kutyák megítéléséről; inkább szomorú, mint érdekes.

Jézusom, mennyit beszéltem, hát az adást meg ki fogja meghallgatni? Egy-kettő, katt a Play gombra, 1 órára mindenkit elzavarni, vagy leültetni a hangfalak elé és induljon a mandula! Vagy a banzáj! Jó hallgatást!Fasza termékcsomag


Következő lépcső: a Cheetos ízű Pepsi!


Csak a gitárt nézd, csak a gitárt!Vasszűzek akcióban


Aslyum, kapd össze magad!


Újabb popcorn-mozi, jó ez nekünk?


Ide jutottunk, már ehhez is propaganda film szükséges


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!