Gumiszoba - 07

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-08-24 12:30 Hozzászólás 0 Olvasta 1333 | Rovat: Gumiszoba »

A mai adás tanulsága: ne kezdj bele későn a műsor felvételébe, főleg ha a család többi tagja már a lefekvéshez készülődik! Hölgyeim és uraim! Gumiszoba Sleepy Edition!

Aggodalomra nincs ok, ez az adás is bővelkedik témában, éppenséggel csak a vége alakult másképp a tervezettnél. De sebaj Tóbiás, ebből tanul az ember! És most pedig lássuk miről is beszélgettünk!

Elsőként egy igen fájó seb felszakítása, egy személyes élmény (élmény?.... cöhh!) kibeszélése történik meg, avagy hogyan is nem akart a buszsofőr elvinni engem Érdre? Mókás történet, hallgassátok meg, én annyira nem röhögtem! Továbbhaladva a tömegközlekedés vezérfonalán, Papa is egy általa megfigyelt sztorit mesélt el, amiből kiderül, hogy bizony néha nem ártana odafigyelni a metró hangosbemondójára, talán valami értelmes, hasznos is elhangzik. Ugyanígy kéretik elolvasni a kelenföldi Volánbusz állomás feliratait is, és akkor sok-sok kellemetlenséget úszhatunk meg! Jó? Oké?


Persze nem maradhat el Gumiszoba humoros hírek nélkül: ezúttal egy szerencsétlenül járt hölgyön szánakoztunk egy sort, aki sajnos nem azt a díjat kapta, amit várt. Megint csak azt tudom mondani - A Simpsons mozifilm után szabadon -, azért van a fülünk, hogy halljunk vele! Értetlenkedtünk még a pókolás és a magyar nyelv kétes irányú fejlődésén is, valamint jókat kacagtunk egy álláshirdetés érdekes megfogalmazásán.

Ezután harapódzott el a káosz, hiszen Papa Irakból közölte velünk a hírek hírét... várj, ez így nem jó! A HÍREK HÍRÉT! Igen, Victoria Beckham... á, de nem lövöm le a poént! Tessék meghallgatni mennyi mindent kockára teszünk azért, hogy titeket informáljunk! Például a mentális egészségünket, amikor arról adunk hírt, hogy egy férfi élő angolnával kívánta magát kényeztetni! Hmm... oké, a következő adásban majd komolyabb témákról is szót ejtünk, oks? Vagy nem!

Az anális szekció pedig egy film képében ér véget, a Bad Milo ugyanis a film arról szól, hogy egy férfit megszállt egy démon... aki a végbelében él. Néha kitör, gyilkolászik, de lehet, hogy nem is annyira gonosz? Ez komoly? Nézzétek meg az előzetest! És itt már kénytelenek voltunk lejjebb venni a hangerőt, elnézést érte! Reméljük így is élvezetes lesz/volt ez az adás!
Az az arckifejezés sok mindent elárul, nem?


És tényleg mosolyog! Képes rá! Kérdés: de minek?


Mindig mondják, hogy ezt ne csináld otthon, azt ki ne próbáld.
De ezt tényleg NE!


A "Bad Milo" című mozifilm előzetese


Egy arc, amit csak egy anya (végbél?) szerethet!Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!