A gagyi, a rossz és a szánalmas

Írta Papa Dátum 2013-07-21 20:37 Hozzászólás 0 Olvasta 7455 | Rovat: Öt perc Papával »Sharknado

Akinek be kell mutatnom a The Asylum-ot, az bizonyára valóban jó filmeket néz. Mert a The Asylum filmjei rosszak. Nagyon. Alapból abból élnek, hogy a sikerfilmekhez hasonló című gagyi másolatokat gyártanak, remélvén, hogy a tudatlan tömegek véletlenül azt veszik meg. Shit you not! Ez a cég profilja. Most viszont a SyFy rendelt be tőlük egy remekbeszabott alkotást, mely a Sharknado, vagyis Cápanádó (Cápa tornádó) címet kapta. Igen. Sharknado.

Az évszázad hurrikánja tart Los Angeles felé, az óceán fölött kialakult tornádók pedig a víz mellett a hurrikán elől arra menekülő cápákat is felszívják, majd természetesen a város fölött kezdik kivetni magukból. Adott tehát egy pár cápatornádó, némi eye candy, ostoba egysorosok és olyan technológiai megvalósítások, amikre már 1950-ben is rosszállóan néztek volna. Mi lehet ebben a rossz?

Nos, röviden és tömören az, hogy nem építettek eléggé a hülyeségre. Minden adott volt akár egy Hullajó szintű marhulásra, de végül "csak" egy egyszer nézhető érdekesség lett belőle, amire egyedül a kivételesen elborult alapsztori miatt fogunk emlékezni, néhány hónapig. Azt azért be kell valljam, hogy a klasszikus megoldást, amikor a szereplők ülnek ugyan egy járműben, de minden más mögéjük van vetítve, üdítő volt újra látni.

Barátokkal, ivással ajánlott megtekinteni, de mint már említettem, koránt sincs benne annyi, amennyire számítottam. Őrültnek őrült, viszont viccesnek nem nevezném. Az alapötlet pedig elég gyorsan kijátssza magát és onnantól kezdve elég elnyújtott lesz az egész. Arról nem is beszélve, hogy végül a cápatornádókat nevetségesen gyorsan és egyszerűen intézik el.

[1] [2] [3] (3/3)


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!