Gumiszoba – Késés különkiadás

Írta Papa Dátum 2013-06-12 16:29 Hozzászólás 3 Olvasta 1279 | Rovat: Gumiszoba »

Bizony-bizony, ezúttal csak szöveges formában jelentkezik a Gumiszoba, ráadásul sajnos nem is egy épkézláb adással, hanem csupán egy közleménnyel. Csúszni fogunk a soron következő epizóddal. A teljesen érthető okok megismeréséhez ajánlom a továbbiak elolvasását.

Minden azzal kezdődött, hogy a Windows drágám nem akarta az igazságot, ami végül odáig fajult, hogy útjaink igen brutálisan, egy rendszer újratelepítéssel váltak el egymástól. Aztán pedig elég sokáig eltartott, mire végre a gépem régi fényében és funkcióban tündökölhetett. Miután ez le lett tudva, belefutottunk egy olyan hétbe, ami Pactolous mester számára teljesen alkalmatlan az adás felvételére, megvágására és feltöltésére.

Szóval ez a hét elúszott. A következő során szerintem biztosan rögzíteni fogjuk a soron következő epizódot, ami viszont lehet, hogy csak két hét múlva fog tudni kikerülni. Ennek leginkább az az oka, hogy feltételezéseim szerint azzal már túl fogjuk lépni a SoundCloud által biztosított helyünket, így új terjesztési felület után kell néznünk.

Végül is csak egy dolog biztos: júniusban is lesz még Gumiszoba! A kényszerszünet után újult erővel, lelkesedéssel és elszántsággal fogunk visszatérni hozzátok... igen, mindkettő kedves hallgatónkhoz.


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2013-06-13 15:21
Mindenképpen utánanézünk majd, hogy milyen formában lehetne meghódítani a világot, köszönjük a kitartó rajongást! :D
Andie Andie
2013-06-12 18:54
Hát ez sajnálatos. Viszont ha már soundcloud tárhely probléma... ideje lenne már átvinni Google Hangoutsra motion picture-el, nem csak hanggal :P Ja és ha már ott vagytok, meghívhattok minket Tivivel, mint sztárvendégek!
Tivadar Tivadar
2013-06-12 18:46
ARGHHHH
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!