Gumiszoba - 04

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-05-29 23:55 Hozzászólás 0 Olvasta 1374 | Rovat: Gumiszoba »

Annak idején a Fábryék előszeretettel használták a Különkiadás jelzőt, még akkor is, ha a műsor maga semmi különlegeset nem tartalmazott. Bár ez utóbbi természetesen nem illik a miénkre, mi is megpróbáljuk ilyen olcsó eszközökkel felkelteni az érdeklődést. Figyelem! Itt a Gumiszoba új, Különkiadása!

Elérkezvén a jubileumi negyedik részhez (hehe...) sikerült megint kicsit hosszú adást összerittyenteni (felmerül a kérdés, hogy valamikor lesz-e rövidebb... mi sem tudjuk). Szerencsére, az előző résszel ellentétben, most egész korrekt, felnőtt adást sikerült felvennünk... vagy nem?

Nos, voltak mulatságos esetek is: elmélkedtünk egy sort egy szerencsétlen iráni férfiről, aki azt hitte tényleg láthatatlanná tud válni, de szóba került a németek azon fura hóbortja is, hogy magyar neveket választanak gyermekeiknek; legnépszerűbb a Béla. Az ENSZ is kitett magáért, amikor az éhező világ problémáját úgy akarja megoldani, hogy felszólítja őket bogárevésre: erről is megemlékeztünk. Azt sem igazán értettük, hogy a Disney-nek miért is kellett az egyik Pixar-os női karaktert, nevezetesen Meridát átrajzolni, átalakítani csak azért, hogy a Hercegnők sorozatába bele tudják passzírozni (a cég hivatalos indoklása még nagyszerűbb, érdemes meghallgatni, ezért is!). Azóta szerencsére visszavonták a dolgot, lám, mire nem vagyunk képesek, a Gumiszoba ismét megváltoztatta a világot!


Ezek után a Papa vs. Munkaügyi Hivatal mérkőzés pillanataiba kukkantottunk bele, a végeredményt az adásban hallhatjátok: tanulságos! Az obligát filmajánló sem marad el, az új Riddick film felkeltette Papa érdeklődését. Végszóként pedig megpróbáltuk megreformálni a mozi intézményét, létrehozva a full extrás, sok dimenziós multiplexek tökéletes ellentétét.

Még valami, technikai jellegű hír: mostantól a Gumiszoba részeket, és az eddigi epizódokat le is tölthetitek: ha esetleg telefonon, munkába/suliba menet, abból jövet szeretnétek hallgatni agymenéseinket, nos, mi nem akadályozzuk meg! A mostani adáshoz sok szórakozást! Írjatok, telefonáljatok, ugorjatok át, dumcsizzunk!Az átdolgozott és az eredeti Merida


A "Riddick" előzetese


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!