Gumiszoba - 03

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-05-15 20:24 Hozzászólás 6 Olvasta 1320 | Rovat: Gumiszoba »

Előre is mindenkitől elnézést kérünk, a podcast-ünk harmadik része minősíthetetlenül bizarra, polgárpukkasztóra és színvonaltalanra sikeredett. 18 éven aluliaknak nem ajánlott, felette sem nagyon. A nyugalom megzavarására alkalmas hangok következnek! Mi szóltunk!

Miért is eme öncélú, bulváros felvezető? Nos, lássuk a harmadik adás tartalmát (előre is elnézést a technikai jellegű hibákért, dolgozunk a stúdió modernizálásán... igazából nem, de majd kitalálunk valamit a puffogó 'P'-k és a hangerő ingadozások eltüntetése végett.

A műsor elején kicsikét kiborultunk, hogy a braziloknál mégis milyen módszerekkel próbálják meg felhívni a hererákra a figyelmet. Az adás alatt képekkel is illusztráljuk, óvatosan nézzétek meg őket! Haladva a genitália vonalán utána egy kínai építményt mutatunk be, aminek írmagját is ki akarják irtani a netről, ha majd meglátjátok a még kész sincs építményt, meg tudjátok miért. Ezen felbuzdulva még teljesen spontán megnéztük, hogy vajon az építőipar ennyire hímsoviniszta, vagy létezik ott is emancipáció: a kép alapján utóbbi. Kérdés, hogy ez jó-e nekünk...

Még mindig a szex témakörnél maradva kissé komolyabb vizekre evezünk: egy olimpikon hamarosan megjelenő botránykönyvén csámcsogtunk; aki belefutott a héten már bulvárújságokba, talán tudja kiről és miről van szó, mi mindenféle konkrétum és megnevezés nélkül beszélünk erről, de eléggé nyersen. Éljen a véleményszabadság!


Ha ez még nem lenne elég, a fiatalság IQ-jának drasztikus csökkentését is zászlónkra tűztük: ehhez segítségünkre volt két elmebeteg zenés videó, ezek megnézéséhez sem árt egyfajta elővigyázatosság! A harmadik videó szerencsére inkább ötletességével hódít, mint butaságával, azt bárkinek ajánlani tudjuk (de hogy melyik videó melyik, azt nem áruljuk el, hihi).

Ellensúlyozandó ezt az erkölcsi fertőt, ami a műsorban imitt-amott megjelenik, két filmről is szót ejtünk. Az egyik az Epic (magyarul: A Zöld Urai...), ami egy ígéretes animációs filmnek tűnik, a másik pedig a szemorgazmust okozó Pacific Rim, ami gyerekek, hatalmas lesz! Minden tekintetben! Persze az előzeteseket alant mellékeltük.

Szóval ez lett a Gumiszoba harmadik adása, a negyedikre megpróbálunk valami színvonalasabbal készülni... de Isten útjai kifürkészhetetlenek, lehet, hogy van lejjebb is. Addig is jó hallgatást, írjatok ha van valami!


"Milyen selymes, puha és ölelnivaló...!


Pózolj Mr. Testiculo-val


Ugye milyen jó, ha tűzeset után Ő vigasztal meg?


Fasza építmény! Ez aztán áll, mint a cövek!


Mellesleg ez egy ronda épület!


Rajzoló a rajz ellenJapánok + YouTube = WTF?


Die Antwoord - Fatty Boom Boom (én kérek elnézést!)


Az "Epic" című film előzetese


A "Pacific Rim" című mozi előzetese


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2013-05-18 21:41
Sajnos hamar belakjuk a SoundCloud-ot, úgyhogy más platformokat is meg kell hódítanunk. :) Találkát meg majd összehozzuk, amint lezajlottak az OKJ-s vizsgáim.
Tiv Tiv
2013-05-18 21:35
Épp kérdezni akartam videó blog nem lesz e, de akkor megválaszoltad, szuper :). Amúgy valamikor, valahol össze kellene ülnünk hármónknak.
Papa Papa
2013-05-18 21:23
Az semmi! Az ötödik adás már lehet, hogy Youtube-on lesz :) Jóval hosszabbak lettek, mint hittük volna :)
Tiv Tiv
2013-05-18 18:15
Nézem, mondom mért nem jelenik meg a soundcloud-on ez a rész, hiszen követem Kokit, erre most látom ez a rész Papa regjén van fent. Ok, akkor őt is követjük ^^, ha már ilyen változatosan van ide-oda feltöltve. :)
Papa Papa
2013-05-15 21:08
Még véletlenül sem akarom fényezni magam... DEE... ez a rész nagyon tetszett :) Felvenni is őrület volt, meg hallgatni is :)
Pactolous Pactolous
2013-05-15 20:34
Hopp, és itt egy másik trailer az 'Epic'-ből, ami talán még... epikusabb! Tényleg kezd érdekelni :)
http://www.youtube.com/watch?v=NPnSC4stKC4
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!