Gumiszoba - 02

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-05-01 11:47 Hozzászólás 3 Olvasta 1346 | Rovat: Gumiszoba »

Üdvözlet! Mi itt a szerkesztőségben a kéthetente jelentkező podcast-ünk második részével ünnepeljük Május 1-jét, kapaszkodjon mindenki! Itt a Gumiszoba második adása!

Az eheti adás is bővelkedik mindenféle földi jóval. Jókat mulattunk azon, hogy az amerikaiak miféle hülyeséggel próbálják meg a reggeli rágás folyamatát egyszerűsíteni, valamint, hogy a 90-es években miért is tiltották be két államban a Piroska és a Farkas című mesét. Ennek apropóján megreformáltuk a magyar irodalom oktatást és az egész olvasónaplós bizniszt.

A sok humorkodás mellett elgondolkodtunk azon is, hogy vajon miért nem készülnek manapság igazán jó, Csupasz Pisztoly-szerű, elborult vígjátékok. Hol csúszott homokszem a gépezetbe, mik lehetnek az okok? Hogy ezek után miként is kerültek a képbe az animációs filmek... Ezeken elmélkedtünk, valamint még azon, hogy a Facebook miért pont egy nyereményjáték kapcsán nem küld értesítést... (ezért még mindig haragszom - Pactolous).

Aztán persze nem maradhatunk filmelőzetes nélkül sem, ezúttal az R.I.P.D. (Rest in Peace Department) című film került terítékre; eddig úgy néz ki, a nyár egyik nagy meglepetése lehet.


Ennyi rizsa elég is, az adást alant találhatjátok, a hozzá kapcsolódó dokumentumokat, előzeteseket pedig még alantabb. Ne hagyjatok ki semmi lehetőséget a feedback-re, tehát ha elégedett vagy, tudasd kommentben, levélben, ha nem, akkor is! Jó szórakozást!
A müzli ízű tej


Az "R.I.P.D." című film előezetese


A "Paperman" című rövidfilm a Disney-től


A "Horrorra Akadva 5" előzetese


Hozzászólás
Papa Papa
2013-05-01 20:39
Igen, felismertem ám! Ezért küldök is neki gyorsan egy "Kösz"-t.

Köszönjük, Barbi :)
Pactolous Pactolous
2013-05-01 16:33
Igen, lettek, gondoltam jót tesznek a változatosságnak. Az egyikhez Barbi nyújtott segédhangot :)
Papa Papa
2013-05-01 15:50
Áh, lettek új szignálok? Nagyon zsír! (Ha csak elfelejtettem volna, hogy ezeket a régi, próbaadáshoz már elkészítetted, akkor legyél olyan kedves, hogy erről a tényről nem itt világosítasz fel) :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!