Gumiszoba - 01

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-04-16 21:24 Hozzászólás 1 Olvasta 1405 | Rovat: Gumiszoba »

Világpremier! Új rovat keletkezését van szerencsém bejelenteni! A mai nappal elindult a (várhatóan) kéthetente jelentkező podcast-ünk Gumiszoba néven. Papa és én, Pactolous osszuk ebben az észt, lett, litván! De bővebb információ a Tovább! gomb megnyomása után!

Ahogy azt az 500. bejegyzést megünneplő videónkban is elmeséltük (Micsoda? Még nem nézted meg? Sürgősen pótold be!), 2008-ban megszületett egy saját rádióműsor-szerűségnek az ötlete, de miután megcsináltuk az első tesztadást, sosem folytattuk. A jubileum során viszont sikerült annyira a múltba révedni, hogy úgy gondoltuk, nekifutunk még egyszer. Így alakult, hogy most ilyen podcast formájában jelentkezik a Gumiszoba, a jelenlegi tervek szerint kéthetente, 10-15-20 perces epizódokkal. De erről beszélni is fogunk, mint ahogy sok minden másról is!

Szó lesz még itt kérem szépen Papa rendelői élményeiről (mert neki mindig vannak!), az én webshop-os kálváriámról, de olyan mély témát is érintünk majd, mint például az iskolákban bevezetendő meditációs gyakorlatok. Ezek mellett szó esik 3 filmről is: a The Purge és az Elysium mozikról még csak az előzetesek alapján tudunk beszélni, de a Juan of the Dead című zombi-komédiát már bátran tudjuk ajánlani mindenkinek!


Nem is szaporítom tovább a szót: podcast alant, előzetesek még alantabb!
A "The Purge" című film előzetese


Az "Elysium" című mozi előzetese


A "Juan of the Dead" magyar felirattal ellátott előzetese


Hozzászólás
Papa Papa
2013-04-16 22:18
A logó zseniális. Kifejezetten előnyös kép rólam :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!