Játék szavakkal és képekkel

Írta Pactolous Dátum 2012-11-08 21:01 Hozzászólás 3 Olvasta 1424 | Rovat: Fun »

A változatosságot fenntartandó most ismét egy kis hülyeség áradattal készültünk. Tiszteletét teszi nálunk a régen nem foglalkoztatott Word, és az ő helyesírás ellenőrzője, valamint egy-két képregény csíkocska is, by me.

Elsőként talán kezdjük a PiciPuha cég csudálatos programjával, a Word-del. Szerencsére nemcsak az én gépem lát el matériával, hanem Ti, az olvasók is. Ezt például törzsolvasónk, Gabi küldte. Igen tanulságos!

FIGYELEM! A képek, rájuk kattintva, nagy méretben is megtekinthetők!


Felhívom mindenki szíves figyelmét arra az új fogalomra, amit a Word alkotott: begyhatású. Azaz bimbós... gondolom én.

A következő megmagyarázhatatlan jelenséget is ő küldte, imhol ni!

Hogy mi lehetett itt a szándék, azt talán csak a magasságos tudja. A nyálam miért iláz? Vagy ez valami ige? Netán az Apple új terméke, az iLáz? A javaslatokat kommentbe várjuk, köszönjük szépen!

A következő alany az egyik kedvencem! Sikerült itt is eddig nem létező fogalmakat alkotni.

Ízlelgessük csak őket! Operatőrkötés... hmmm... Ez nyilván valami újfajta könyvészeti eljárás lehet, amikor is a könyv lapjait egy kamera alakú formába fűzik bele. Az operaőrködés pedig egyértelmű, hiszen ezt végzik a portások. Az utolsó lehetőség pedig akkor állhat fenn, ha az adott épület eltűnik, tehát operaködé változott. Ja, hogy ebben van egy kis helyesírási hiba? Bocs...

Hagyjuk is magára szegény Word-öt, jöjjön most más stílusú fárasztás. A rajzokért előre is, és utólag is elnézést kérek!

Tablókép (Tab-ló-kép)
K(o)óstoló


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2012-12-02 13:19
Látszik, hogy a család tagja vagy... :D
Koller Barbi Koller Barbi
2012-12-01 18:29
operatőrkötés... nekem mondjuk az jutott eszembe, hogy az operaházakban használt műkéseket (vagyis tőröket) nagymamák kötik a színfalak mögött... :D
Papa Papa
2012-11-09 11:51
Ó, a Word micsoda remek csatákat szoktam vele vívni! Főleg, amikor minden igyekezetem ellenére nagybetűvé teszi az "i"-t az internet szóban. Erről még nem sikerült leszoktatnom :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!