Vadászat a Vörös Grantre

Írta Papa Dátum 2012-07-10 16:45 Hozzászólás 2 Olvasta 1717 | Rovat: Öt perc Papával »

Óh, ezt nagggyon fogom élvezni!

Hugh Grant a napokban tett nyilatkozatában kis hazánkat hozta fel rossz példaként, mondván nálunk túlzottan is erős befolyással bír a kormány a médiára. Szegény balga bolond azonban nem számolt azzal, hogy ezzel a megnyilvánulásával magára vonja egész nemzetünk dühös haragját! Óh, de nagyon fogom ezt élvezni!


Szóval a kormány fogta magát és időt, pénzt, valamint embereket nem kímélve, lefordítatta a médiatörvényt, szabályos vadászatot indított Hugh Grant valódi lakcíme után, majd postázta a csomagot, ami minden bizonnyal hidegzuhanyként fogja ráébreszteni a neves színészt arra, milyen nagy tudatlanságban élte eddigi életét. Hogy erre mennyi közpénz lett elszórva? Kit érdekel? Egyértelműen nincs annál fontosabb dolog az országban, mint Hugh Grantet felvilágosítani arról, hogy nálunk tökéletesen működik a demokrácia. Még szerencse, hogy van egy csomó olyan tehetséges ember, aki ráér ilyesmivel foglalkozni, mert már nem kell megoldani a munkanélküliséget, a kilátástalanságot, a szegénységet és a rasszizmust.

Természetesen Mr. Grant karrierje ezen botrány miatt hamarosan tönkremegy, hiszen lássuk be, semelyik amerikai, vagy angol rendező nem foglalkoztatna egy olyan embert, aki beszólt a magyaroknak. Azonban szerintem itt nem kellene megállnunk. Annak érdekében, hogy Hugh élete végleg tönkremenjen érdemes lenne betiltani minden filmjének forgalmazását kis hazánkban. Elvégre mindenki számára egyértelmű, hogy az itt szerzett bevételiből építette ki szánalmas kis életét.

Amikor pedig már végképp a szegénység mocskába süllyed és már csak kukázásból tudja eltartani magát, akkor kiküldünk rá egy pár huszárt, hogy szó szerint ló után kötve húzzák be az országba. Amíg pedig ez megtörténik, úgy három-négy hónap múlva, addig égessünk Hugh Grant fotókat és olyan filmek DVD-it, amelyekben ő szerepel.

Annak is érdemes lenne utána nézni, hogy Grant nem-e beépített muzulmán terrorista és a biztonság kedvéért a magyar terrorelhárítást rá kellene állítani minden olyan emberre, akivel valaha is együtt dolgozott. Elvégre nem lehetünk biztosak abban, hogy tudatlan, begyöpösödött, felháborító nézeteit a magyar kormányról nem terjesztette tovább munkatársai körében. Habár, jobban belegondolva, egyszerűbb és biztonságosabb lenne mindet a Dunába, vagy más elérhető folyóba lőni, kérdés nélkül.

Minden rosszban van azonban valami jó. Jelen esetben például az, hogy a Grant elleni vendetta következtében Európa ráébredhet majd, hogy nem packázhatnak a magyarokkal, mert ha megteszik, akkor temérdek pénzt leszünk hajlandóak elkölteni arra, hogy vastag paksamétákkal bombázzuk őket. Szerény véleményem szerint alig két éven belül az eurót leváltja majd a forint, az amerikai tengerészgyalogság pedig leteszi a fegyvert Budapesten. Az összes katona. Minden fegyvert. Anélkül, hogy háborúba indulnánk ellenük.

Hmm… most, hogy így belegondolok, lehet, hogy Bruce Willis is kémkedni jött az országba? Vagy lehet, hogy a fővárost akarja örökké megbénítani, hogy a színészek rohamcsapatai ne ütközzenek ellenállásba, amikor megindítják az inváziót? Nem tudom, de sejtem, hogy van ebben valami igazság!

Tudom, hogy ezen sikeres akció után gyermekeink már könnyebben fognak álomba szenderülni, de felnőtt társaimat arra kérem, hogy maradjunk továbbra is éberek! Sosem lehet tudni. Lehet, hogy a szomszéd Hugh Grant rajongó!


Hozzászólás
Papa Papa
2012-07-10 22:54
Ha az a rémálom tényleg bekövetkezik, akkor majd Magyarország megy el Chuck Norris-hoz! Kiszakadunk a Földből és odalebegünk, hogy megkapjuk a jussunk :)
Pactolous Pactolous
2012-07-10 21:43
Én majd akkor kezdek el aggódni, ha Chuck Norris Magyarországra látogat...
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!