Tépés, Liszt Tomi és a rajzolatok

Írta Pactolous Dátum 2012-05-31 00:26 Hozzászólás 2 Olvasta 1677 | Rovat: Fun »

Humor rovatunk újból jelentkezik, ezúttal is a szokásos a képregény/rajzolat adaggal, körítésképp pedig ismét találtam egy-két furcsaságot, amiről képi bizonyítékot is tudok szolgáltatni. Uccu neki!

Szegény Szabó Győző! Nemrég jelent meg Toxikoma című könyve, melyben őszintén, kíméletlenül (és ügyesen, 10 év elteltével, amikor is elévülnek bizonyos dolgok) ír drogos múltjáról. Biztos érdekes és tanulságos a könyv, én magam csak futólag érintkeztem vele. De nem is ez a lényeg most. Az alábbi hirdetésbe a minap futottam bele, egy híres-neves bulvár újság lapjait böngészve. Mind ismerjük jól melyik ez a lap, tudjuk, hogy Győző már egy ideje reklámarca ennek a sajtóterméknek (mondhatni, első "blikkre" leesik... ehh). Sok baj nem is lenne ezzel a hirdetéssel, de Győző új könyvének és témájának ismeretében kérdem én: biztos, hogy jó ötlet volt ilyen szöveggel reklámozni ezt a nyereményjátékot?


A másik érdekes dolgot Tata városában véltem felfedezni, több helyen is. Bár egyáltalán nem tartom nagyra Fluor "Mizu?" Tomit, azért ha már fellépésre hívjuk, illendő jól leírni a nevét. Vagy lehet, hogy most derült fény az igazságra? Tomi valójában Liszt Ferenc leszármazottja, ezért az eltérő írásmód? Ki tudja...


(Angolul nem tudók kedvéért: flour = liszt)

Nos, ezek után már nincs is más hátra, hogy egy kis fárasztást nyújtsak át Nektek, Tőlem, sok szeretettel és persze elnézést!


A képek, rájuk kattintva, nagy méretben is megtekinthetők


A képek, rájuk kattintva, nagy méretben is megtekinthetők


A képek, rájuk kattintva, nagy méretben is megtekinthetők


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2012-05-31 23:00
Őőő... Köszönöm? :D
Papa Papa
2012-05-31 13:15
Bvááááááááááá! Hát ez... áááááááááááááááááááááááá :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!