Rab-Party

Írta Pactolous Dátum 2008-05-11 15:46 Hozzászólás 0 Olvasta 2688 | Rovat: Fun »

Közel félezer, az ukrán börtön-szépségkirálynői címért versengő elítéltből került ki győztesen a 24 éves Szvitlana Terescsenko. A győztes – akit garázdaságért ítélték el négy évre – szépségéért jutalmul korona helyett amnesztiát kapott. (MTI)

Hölgyeim és Uraim, kedves Televízió nézők! Üdvözlöm Önöket az első magyar Dutyi-bugyi-show helyszínéről! Eme rendezvény keretében megmutathatják gondosan őrzött börtönbüszkeségeink, hogy igen, az is lehet szép, akinek vaj van a fején. Az ország minden cellájából jöttek lelkes versenyzők, a zsűri már a helyén, a közönség pedig izgatottan várja az alanyokat, ahogy az alanyok is a szereplést. De figyeljünk, mert az est háziasszonya, Repülős Gizi elkezdte a bekonferálást!

Máris itt van az első versenyzőnk, ha jól látom ez, igen igen! Ez Ambrus Attila, a whisky-s rabló! Csodálatos a megjelenése, úgy látszik a kényszerpihenőt nem töltötte lazsálással, a nők máris heves sikítozásba kezdtek. Jóllehet ez valószínű, hogy Ambrus tangája miatt van. Nos, igen, ennyi seggszőrpopulációval nem kellett volna erőltetni, mindenesetre a Hungáriától kölcsönzött rózsaszín-kockás napszemüveg talán kompenzálja a látvány okozta sokkot. Érdekes, mintha férfi sikítozásokat is hallanék a közönség soraiból, de haladjunk is tovább. A zsűri összességében 6 pontra értékelte Ambrus teljesítményét! Úgy látszik nem örül neki, egy flaskát már elő is vett a zsebéből.

De máris jön a következő versenyző. Mit jön? Úgy hozzák! Egyelőre nem is látom a sok testőrtől. De hiszen ez Kulcsár Attila! Kiengedték a háziőrizetből csak a verseny miatt, hiába, azért tudnak engedékenyek is lenni a hivatalos szervek. Attila meglehetősen konzervatív öltözékkel jelent meg, elegáns frakk, piros nyakkendő, táncoló fekete lakkcipő, és egy – az eddigi összképet eléggé lerontó – barna, szakadt zsák a vállán, amiből pénzkötegek hullanak ki. Hát a zsűri nem jutalmazta ezt a hanyagságot, 5 ponttal kell megelégednie Kulcsárnak, aki máris szalad Rejtő E. Tibor kebleire, hogy vigaszt találjon. Micsoda verseny!

Lássuk a következő jelöltet! Érdekes, már rég nem tartozik a dutyitársadalomba, de úgy látszik mégis benevezhetett Zalatnay Cini! Hoppá, a közönség soraiból sokan rosszul lettek, nem jött be nekik Cini bikinis megoldása? Pedig már régen nem olyan nagy dudás a csárdában, de még tud tölcsért csinálni a begyéből. A zsűri még a talpán, illetve az ülepén, Cini 7 pontot kap.

És következzen az első forduló utolsó versenyzője, aki nem más mint Farkasházy Tivadar! Enyhe felhördülés tapasztalható a székek felől, de hát nincs mit tenni, 1 nap börtön is számít. A magyar kabaré, vagy inkább a magyaj kabajé kojonázatlan bajuszmájsztere Wagneres pólóban, fradis baseball-sapkában (mivel futball-sapka nincsen) és sakkmintás rövidnadrágban lépett a színpadra. Amint a zsűri abbahagyja a röhögést, hamarosan visszatérünk, addig is reklám, ne menjenek messzire, hiszen még hátra van a második forduló olyan szereplőkkel, mint Tasnádi Péter és Tocsik Márta! Maradjanak velünk!Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!