16 év munkája

Írta Pactolous Dátum 2008-05-09 22:54 Hozzászólás 2 Olvasta 1566 | Rovat: Fun »

Tizenhat évvel ezelőtt abbahagyta a tisztálkodást és a hajvágást egy kelet-ukrajnai nagyváros közepén élő, ufóhívő ukrán házaspár. Anatolij és Larisza - mint állítják - a világmindenség parancsára felhagytak a tisztálkodással, hajvágással és más civilizációs szokásokkal.
A férj kétméteresre nőtt szakállát napközben a felsőtestére tekerve viseli. Sahovék nem csak a testüket óvják a víztől, az öltözetüket sem mossák. Ruhát évente legfeljebb egyszer váltanak, azt rendszerint addig viselik, amíg le nem foszlik róluk. Hasonló módon járnak el az edényekkel is: soha nem mosogatnak. Több mint tíz éve csak felfogott esővízzel főznek, és azt isszák. Igaz, naponta csak egyszer táplálkoznak, sőt többnapos szüneteket is beiktatnak. (MTI)

- Szerbusz drágám! Hazajöttem!
- Szerbusz Anatolij, drága egyetlen férjem! Hogy ment ma a munka?
- Hát, tudod Larisza, az az érzésem, hogy bent engem nem kedvelnek.
- Miből gondolod ezt szívem?
- Á, csak egy kósza sejtés, de szerintem undorodnak tőlem. Ma is köszöntem a főnöknek ő pedig a kezét a szája elé tartva kissé sápadtan berohant a mosdóba.
- Te jó ég? Vajon mi üthetett belé?
- Nem tudom, lehet, hogy nem tetszett neki, hogy a bajszomról még a reggeli kőrözött darabjai lelógtak. De nem csak ő volt furcsa. Tudod, ma volt a névnapja az egyik kolléganőnek. Hiába akartam neki ez alkalomból puszit adni neki, mert nem sokkal előtte sajnálatos módon véletlenül kiesett az ablakon!
- Véletlenül???
- Igen, igaz, hogy előtte valami olyasmit kiabált, hogy: „Ne csak ezt ne!!!!” De az is lehet, hogy félreértettem, lehet, hogy 5 év után érdemes lenne a fülemet kipiszkálni. Furák ezek a „földhívők”!
- Hát igen, ők nem engedelmeskednek a Világmindenségnek! Történt még valami érdekes?
- Ó igen akartam újságolni, képzeld, ma végre lefröcskölt egy autó hazafele menet! Idenézz, tiszta sár lett az új nadrágom!
- Na végre, egy év hordás után már ráfért!
- Pontosan! És veled drágám mi jó történt itthon?
- Csak a szokásos: reggel begyűjtöttem a leveshez való esővizet, kicsikét hemperegtem a disznók közt, a gyerekeket pedig itthon tartottam míg elállt az eső.
- Igazad van, nehogy már víz érje őket!
- Ne is mondd! Ma majdnem elkezdtem mosogatni, és majdnem ruhát cseréltem! Lehet, hogy egy-két 20 éves, a régi, bűnös életemből származó reflex elkezdett dolgozni bennem.
- Hú, ez ijesztően hangzott! Remélem többet nem fordul elő! Te mondd csak! Mikor jönnek haza a gyerekek?
- Remélem testnevelés után! Akkor jó a szaguk! De az még legalább egy óra. Miért kérded drágám?
- Hát őőő… tudod… felmehetnénk… tudod, a szobába, olyan rég csináltuk!
- Jajj drágám, hát még mindig kívánsz?
- Micsoda kérdés ez? Már kezd penészedni az ágyékod! Ilyenkor nehéz visszatartani magam! A fanszőrzetedben meg már kánkánt járnak a tetvek! Nem tudok ilyenkor neked ellenállni! Ha nem megyünk fel most rögtön itt az ajtófélfánál foglak megdöngetni!
- Óóó, te kis mohó! Na gyere te Casanova, mutasd meg, hogy még pállott-e a szerszámod!
- Wroááá!!! Gyerünk asszony! Irány a hálószoba! De most nem a vízágyon fogjuk csinálni! Nehogy kárba vesszen 16 év munkája!
- Ó szívem te mindenre gondolsz!
A hír linkje: http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=101492&date=2008-05-09


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2008-05-09 23:14
Ezt hogy is érted? :)
Mike Mike
2008-05-09 23:05
Ahogy az forgalmas fórumokon szokás: első!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!