Nyári filmbújó

Írta Papa Dátum 2011-07-06 21:26 Hozzászólás 2 Olvasta 5279 | Rovat: Kritika »

Pactolous mester példáján felbuzdulva én is úgy döntöttem, hogy egyszerre csak egy dologról írni nagyon régimódi dolog. Ezért most egyszerre pótolom két filmes hiányzásom. Az egyik mozi a Sucker Punch, a másik pedig a Paul.

Aki nem híve a szöveg alatt lévő számokra kattolásnak, az nyugodtan klikkelhet az alábbi plakátok egyikére is, s akkor rögtön a kívánt írásnál találja magát.[1] [2] [3] [4] (4/1)


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2011-09-04 20:01
Nos, letudtam a Puncs Szakkört. Nem vártam sokat, tudtam, hogy 100% látvány és 0 sztori lesz, na de, hogy ennyire igazam legyen? A csajok és a CGI nagyon jó, de az összes többi részen heves ásítozások jöttek rám. Arról nem is beszélve, hogy az első 20 percnél csak néztem, hogy mi a fakk van, most akkor miről is szól a film? A végére összeállt, de ez a művészieskedés nagyon nem állt jól neki. Az viszont tetszett, hogy nem lett igazi happy end a vége. Na mindegy, egynek elment...
Pactolous Pactolous
2011-07-06 23:05
Sucker Punch... most már tényleg megnézem valamikor, főleg, hogy már jó minőségben is... khm... meg lehet rendelni eBay-ről :) Paul... eddig nem sokat hallottam róla, de a Hot Fuzz nekem tetszett, a színészeket bírom, a trailer jópofa, meghozta a kedvemet hozzá :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!