All Around the Word

Írta Pactolous Dátum 2011-06-01 20:51 Hozzászólás 1 Olvasta 1588 | Rovat: Fun »

Hölgyeim és Uraim! Rég nem jelentkezett rovat tér vissza közénk, fogadjuk őt szeretettel! A vendégek ismét jóbarátunk, a Word, és az ő hülyeségei, lássuk, mivel késztetnek ma is minket nevetésre!

Aki esetleg még nem tudná mivel áll szemben, a bal oldalt elhelyezkedő keresőbe írja be, hogy "Word", vagy "Microsoft" és máris megkapja ezen rovat előző részeit, így be tudja pótolni a kimaradottakat, illetve fel tud készülni a most következő adagra. Igen, fontos, hogy az ember készen álljon, mert ezek a dolgok maximális figyelmet kívánnak. Vágjunk is bele!

Az első darab az "nem is értem" kategória kétes érdemű nyertese. Tényleg nem tudom, hogy ki táplálta bele a Word adatbázisába a javasolt szavakat, de, hogy néha elgurult a gyógyszere / mocsárrészegre itta magát / nem fűre lépett, inkább elszívta / nem normális az biztos!De most komolyan: ennek mi értelme? Vagy lehet, hogy ezzel is jelzi nekünk a Word, hol kell a hangsúlyt megnyomni? Áááá... ééértem máááár!

Ahhoz is hozzászokhattunk már, hogy egy véletlenül kimaradt szóköz mekkora bonyodalmakat, vagy éppenséggel röhögőgörcsöt tud okozni. A következő kép is ezt bizonyítja.

Mondjuk így legalább megtudtuk, hogy miként is nevezhetnénk egy iszlám vallású Kozsó imitátor jellegzetes szexepiljét.

Ha már szóalkotás: szeretett Word-ünk nem rest önjelölt Kazincyként különböző új kifejezéseket gyártani.


Viszont ha már helyesírás, akkor most én is hadd kötözködjek kedves Word! Értem én, hogy ragaszkodsz a pucér kofáshoz, de akkor írd már külön, mert azt úgy kell! Köszönöm!

Ismét egy Gábor-féle adomány következik (köszi!), és hát ahogy majd a lenti képen is látszódik, hiábba idősödik a Word, hiába dolgoznak rajta, hogy jobb legyen, hiába minden fejlesztés: van, ami örök.


Annyit beszélünk az iskolák és az oktatás reformjairól, tessék itt van az első lépés - ráadásul egy számítógépes program ajánlja fel, hát mi ez, ha nem a gépek lázadása? Ne legyenek csak sima pontszámok, meg ezeknek summázott, összeadott változatai, nem! Vezessük be az időszaki pontszámokat, hiszen nincs olyan diák, aki ugyanúgy tud teljesíteni mindegyik évszakban. Legyenek őszpontszámok, télpontszámok, tavaszpontszámok és.... és tanuljanak nyáron is a kis taknyok! Így egyúttal árnyaltabb képet kaphatnak a tanárok a diákok felkészültségéről, és még bele is őrülhetnek! Hát nem csodás?

Nem tagadom, van amikor már én sem tudok semmiféle magyarázatot adni arra, amit elém tálal a Word. Így a következő képre küldjetek Ti! Mi lehet ez?


Utolsóként pedig jöjjön egy ritka pillanat! Figyelem! Ott lesz a javaslatok között a helyes változat! Gyenge idegzetűeknek csak óvatosan ajánlom a kép megtekintését, de a többieknek is!


De kéretik a fanfárokat eltenni, hiszen ott szerepel még két hülyeség is! Habár a rovarírás még érdekes is lehet, biológus-grafológusoknak mindenképp!

Mára legyen elég ennyi, a következő epizódra pedig megpróbálok több alanyt összeszedni, szerintem nem lesz nehéz... Addig is, ha van valakinek hasonló képe, vagy elő tud idézni ezekkel felérő, vagy ezeket meghaladó baromságot, nyugodtan küldje el e-mail-ben nekünk. Ha olyan jó, ki fogjuk rakni!


Hozzászólás
Papa Papa
2011-06-02 15:48
:) Majd ezentúl én is jobban odafigyelek, hogy ha valamit javítani akar a Word.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!