"Síííír a gitááár..." avagy egy újabb dal, még újabb változata

Írta Pactolous Dátum 2011-04-20 20:49 Hozzászólás 2 Olvasta 1631 | Rovat: Hírek »

Februárban tettem közzé eddigi legújabb dalomat, a The Empty Place (On My Shoulder) című trance nótát. Nemrég azomban kicsit visszanyúltunk hozzá, hogy egy kis érdekességgel megbolondítsuk. Érdekel a többi? akkor szakítsunk a virágnyelvvel, és kattints a Tovább-ra!

Bloodfield neve talán már ismerősen csenghet a honlapot rendszeresen látogatóknak (nemrég a Blue Stahli albumról írta meg véleményét). A The Empty Place dal felfrissítésében ő volt a partnerem. Az ötlet egyszerű volt: legyen gitárszóló a nótában! Tekintve, hogy én még csak most indultam el a gitártanulás rögös, buktatókkal teli, és végeláthatatlan útján, a munka oroszlánrésze bloodfield-re hárult. Persze nem kellett őt félteni, hiszen - tán nem üt agyon eme kijelentésért - zenész őkelme. Többféle stílusban is képes nyúzni szeretett gitárját, ráadásul a technikai tudása is megvan hozzá: tökéletes választás volt a feladat elvégzéséhez.

További részletekkel nem szeretném untatni a drága Olvasóbázist: egy stúdiós összeülés, majd msn/e-mail meeting után (nem minden nehézség nélkül) megszületett a szóló. A méltatás/elmarasztalás legyen a Ti dolgotok, szerintem bitangosan istenes lett, de minden szentnek maga felé hajlik a keze :). Maga a dal érintetlen maradt, így aki már ismeri a The Empty Place című számomat, sok újdonságra nem lel majd az új verzióban. Ezt csak a miheztartás végett írom le: egy helyen változtattunk, nem remix, nem átirat, csak egy kicsit másfajta változat.

A dalt a szokásos helyen tudjátok letölteni: Letöltések menü / Saját dalok (vagy innen), de ha így könnyebb, már fenn van YouTube-on is. Mindenkinek előre is köszönöm a letöltést, a kommentet, és persze bloodfield-nek is a szólót, és alázatos, áldozatos munkáját (a következő már saját dal lesz, koprodukcióban!).


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2011-04-22 21:20
Köszönjük szépen! :)
PetiX PetiX
2011-04-22 18:12
nagyon jó
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!