Új dal! - The Empty Place (On My Shoulder)

Írta Pactolous Dátum 2011-02-14 00:02 Hozzászólás 6 Olvasta 2043 | Rovat: Hírek »

Novemberben, mikor letölthető státuszba került az Evanescence átiratom, úgy terveztem, hogy nem kell majd hónapokat várni a következő zenei megmozdulásomra. Nos, nem jött össze, és hogy ha a remixet nem is vesszük figyelembe, az augusztusi Move On óta most jelentkezek először új dallal. Sebaj, akik várták már, remélem itt vannak még velem, engedjétek meg, hogy bemutassam a kicsikémet!

Mit kell róla tudni első körben? Olyan, mint a szerzeményeim többsége: hosszú és trance. Aki hajlandó az új nótára 10 percet szánni rohanó idejéből, tovasuhanó életéből, az egy gyors, pergős, uplifting hatású trance dalt kap, aminek a dallamát – szerintem – sikerült szépre varázsolni. Van itt minden: zongora, vonósok, gyors szekvenciák, mély basszusok, hatásvadász effektek. Hogy a végeredmény milyen lett? Véleményt formáljatok inkább Ti! A címet pedig majd elfelejtettem: The Empty Place (On My Shoulder).

A 10 perces alapverzió mellé persze most is adok egy kis ajándékot, csemegét. Ez most nem szimfonikus verzió, mint a Move On esetében (jelen esetben izzadságszagú lett volna, így hagytam a vérbe), hanem egy másik project theme song-ja, azaz vezérdala. Conquistador-ral - akit már Ti is ismerhettek innen – és bajtársával, Eristoff-fal van egy kis… hát hívjuk hobbinak. Sok évvel ezelőtt készítettek – hirtelen elhatározásból, persze néminemű alkohol elfogyasztása közrejátszott az események beindulásában – egy horrorparódiát (Blair Witch Project – Ideglelés), ebbe a project-be nemrég bevettek engem is (hasonló körülmények vezettek ehhez is, mint fentebb). Ezek a kisfilmek valószínűleg sosem kerülnek ki az Internet mezejére (tegyük hozzá: szerencsére), de úgy éreztem, az ehhez nemrég megkomponált Theme Song vállalható. Mivel horrorparódiához készült, a dal rövid, sejtelmes, félelmetes hangulatú, ami a végefele vált át monumentálisabbá. Ennek a kis szösszenetnek Burning Nerves Theme a címe (a paródia címe után szabadon: Idegleégés).

Végezetül még egy téma: miért pont ma, február 14-én vált letölthetővé ez a két dal? Sokan szegezték felém ezt a kérdést, de hadd oszlassam el a kételyeket: különösebb oka nincs. Kellett egy határidő, amihez tudom tartani magam, és ez sikerült is. Ráadásul én a The Empty Place-t szépnek tartom (a cím mondjuk nem véletlen), de nem programdal, nem Valentin-napra készült. Ajándéknak felhasználható, bár nem az a fajta, majd ha latin gitárral előadott balladát írok, azt nevezhetjük annak. De ez még messze van!

Mindenkinek kellemes hallgatnivalót, köszi ha letöltöd, köszi, ha véleményezed, és köszi, ha tovább reklámozod! Mikor lesz következő íromány? Nem ígérek már semmit, de kezdemények vannak, bőven. Nos akkor, letöltésre fel, a dal itt található!

1. The Empty Place (On My Shoulder) (Original Mix)

2. Burning Nerves Theme

A borítóhoz sandlex képét használtam fel:
http://www.flickr.com/photos/sandlex/


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2011-02-17 23:07
Már csak egy stadion kell, meg fizetett közönség! Köszi! :)
Évi Évi
2011-02-17 22:53
Mint már mondtam stadiont megtöltő zene....és én ott ugrálok majd az első sorba:):)
Pactolous Pactolous
2011-02-14 22:58
Köszönöm, valahol ez a cél :)
PetiX PetiX
2011-02-14 22:51
Komolyan mondom, egyre jobbakat csinálsz! ^^
Pactolous Pactolous
2011-02-14 21:22
Köszi! Semmi gond, majd felhasználjuk még talán valamihez, ha már a fotózás megvolt :)
Projeckt Projeckt
2011-02-14 11:40
Először is sajnálom, hogy nem tudtam elkészülni a borítóval!
A véleményemet a dalról már úgyis tudod, szóval továbbra is csak gratulálni tudok hozzá, szép munka!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!