Pötyögj az öleden!

Írta Pactolous Dátum 2008-05-09 12:46 Hozzászólás 0 Olvasta 1586 | Rovat: Fun »

Közel állok a számítástechnikához, bár itt elsősorban a szórakoztató részlegére gondolok, nem a technikaira. Az nekem sosem volt az erősségem, nem hiába nem lettem informatikus (ellenben játszani nagyon szeretek). Most viszont egy olyan hírről szeretnék írni, ami majdhogynem mindkettőt ötvözi: egy számítástechnikai alkatrész aminek puszta léte is szórakoztat. Miről is van szó?

Arról kérem szépen, hogy egy holland designer (így hívják manapság a félbolondokat) billentyűzetet épített a farmernadrágjába. Erik De Nijs, egy normál méretű klaviatúrát szőtt bele a Trapperébe, ami a nadrág két szárán és a csípő részén lett elhelyezve. „A nadrág felhúzása utána már nem kell külön billentyűzetet magunkkal cipelni, nem kell a PDA-k apró gombjaival maszatolni, és nem kell a képernyőt sem böködni. A gumibillentyűzet ott van a nadrágon, és bármilyen hordozható, bluetoothos eszközzel párosítható. A gatya egyik zsebében jutott hely egy apró egérnek is, sőt térdmagasságban egy-egy bevarrt hangszórót is találni. A nadrág akár még divatos is lehetne, bár azt elég nehezen tudjuk elképzelni, hogy saját lábunk között matatnánk benne a hetes buszon a tömegben. A multimédiás farmernadrág egyelőre csak koncepció.”

Én magam boldog tulajdonosa vagyok egy összehajtható billentyűzetnek, ami – be kell, hogy valljam – tényleg ötletes és előnyös is: nem ömlik bele a kóla, nem kerül pele pormacska, kis helyen is elfér és még érdekesen is néz ki. De ez? Ebbe ha folyadék kerül nemcsak a klaviatúra sérülhet („Drágám egy pillanat csak még iszok egy kehfgdsjhfssdfsf”) hanem még a nadrágunk is elázik. Jó oké, lehet, hogy nem megy tönkre, hiszen a nadrágot valahogy mosni is kell… vagy nem? Egyszeri használatra tervezték? („Jancsi, a gombos gatyád nem vajszínű volt eredetileg?” „De csak tudod nem szabad kimosni, én viszont nagyon szeretem.”) És a kinézet? Elgondolom, ahogy sétálgatnak az utcán emberek ilyen farmerrel. Én félnék, nehogy letámadjanak: ”Figyu, hadd írjak gyorsan msn-en a csajomnak!”. Vagy milyen kínos lenne már órán: „- Fiam, mit csinálsz? Csak nem maszturbálsz?” „- Dehogyis tanár úr csak jegyzetelek!”. Kikérném magamnak, ha valakinek egy pillanatra „át kéne adnom a billentyűzetet”! Mondjuk lányok esetében nem („- Írhatok valamit?” „- Persze, de ne cseréljünk gatyát, tessék itt az ölem!”).És akkor még van egér is meg hangszóró! Nagyszerű, kész járkáló házimozirendszer leszek. Csak nem tudom, hogyha kettő hangszóró van a farzsebemben, akkor az 5.1 másik részét hova szándékozik tenni. És akár még játszani is tudok: autóverseny, lövöldözős, stratégia, logikai… nincs határ! Egymás ellen verekedünk a gépen, és egy billentyűzeten játszunk…. A gatyámon. Akárhányszor ízlelgetem ezt az ötletet, mindig azt gondolom, hogy egy kicsikét kemény.

Persze a hír végén ott van egy jelentős mondat: ez a ruhaköltemény még csak koncepció. Remek. Remélem hamar elkészülnek és női változatot is csinálnak belőle. Ennél legálisabb módszert a taperolásra ugyanis el sem tudok képzelni („Jajjj bocsi ne értsd félre, csak a honlapra gyorsan írni akarok egy cikket!”).

A hír forrása:
http://www.pdamania.hu/content/11607/


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!