Daniel Broadwick - A teljes gyűjtemény

Írta Papa Dátum 2010-11-20 11:39 Hozzászólás 1 Olvasta 2456 | Rovat: Hírek »

Hölgyek és urak, ezúttal nem egy újabb epizódot jelentek be, hanem azt, hogy könyvesebb formába került és letölthető a teljes Daniel Broadwick sorozat.

Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy saját magam ötletéből kiindulva, a saját magam által írt írásokat egyetlen doc fájlba tömöríthetem. A könyvesebb formát úgy tessék érteni, hogy van címlapja, és az egyes részek is külön lapokra kerültek, és szakítottam a honlapon általam használt bekezdések közötti sorkihagyással. Egyszóval tényleg olyan könyvecske formája lett.

Aki szeretné, hogy az összes Daniel Broadwick rész meglegyen neki a gépen és egyetlen kattintással mindhez hozzáférjen (az oldalon való keresgélés nélkül), azt kattintson IDE, s máris elindíthatja a letöltést. Mielőtt jó szórakozást kívánnák hozzá, van itt még rögtön két bejelentés is.

Az első: Aki kedvet kapott volna ahhoz, hogy lerajzolja Daniel Broadwick-ot, vagy esetleg bárkit a sorozatból, az tegye meg bátran és küldje el nekünk az info@pactolous.netkey.hu e-mail címre. Ha nem akarjátok nem tesszük ki az oldalra, de én például kíváncsi lennék az alkotásokra. Ha valaki nem biztos a saját tehetségében, sebaj, majd írja azt, hogy a kistestvére rajzolta. Ha valakinek abszolút nincs kedve rajzolni, akkor arra is kíváncsi volnék, hogy szerintetek ki játszhatná Daniel Broadwick-ot egy esetleges filmben, vagy sorozatban. Az illető színész, vagy színészek nevét akár kommentben is leírhatjátok.

A másik dolog nem kapcsolódik a szívem egyik csücskét képező Daniel Broadwick sorozathoz. Be kell ugyanis jelentem, hogy egészen pontosan jövő hét hétfőn egy vadiúj sorozatom első részét fogom közzétenni. Humoros kis szösszenet, legalább olyan őrültség, mint Mr. Broadwick kalandjai. Már alig várom, hogy megosszam, szóval elvárom, hogy ti meg alig várjátok, hogy olvassátok... na jó, nem várom el, csak szeretném hinni, hogy így van.

Ééés... ennyi.


Hozzászólás
PetiX PetiX
2010-11-20 13:55
én alig várom, ezt le is töltöttem már ^^
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!