A horror

Írta Pactolous Dátum 2010-09-09 21:35 Hozzászólás 4 Olvasta 1596 | Rovat: Irodalom »


Végre! Elkészültünk! Én és Brady… eljött az a pillanat, amire mindig is vártunk! Sok mindenen mentünk keresztül együtt, de csak most vagyunk igazán elégedettek önmagunkkal. Értő kezek munkálkodtak rajtunk, és most olyan, mintha újjászülettünk volna! Szavakkal ki sem lehet fejezni azt, ahogy most érzek! Ránézek Brady-re… tudom, hogy ő is így érez. A tűz, a láng körülölelte testünket egy pillanatra, és új életre keltünk! Boldogok vagyunk!

De mintha valami nem stimmelne. Az egyik fehér köpenyes úr áthelyezteti Brady-t egy másik asztalra. Lehet, hogy mégsem úgy végződtek a dolgok, ahogy reméltük? Komplikációk merültek volna fel? De hiszen mindketten jól nézünk ki, semmi bajunk! Brady-t egy asztalra fektetik. Rutinvizsgálat? Mi ez? Semmit sem értek! Nem tetszik ez nekem! Úristen, mi van a másik fehér köpenyes kezében? Egy hatalmas kés! Sosem láttam még ekkorát! Mit akarnak Brady-vel csin… uramisten! URAMISTEN!!!!

BRADY!!!! Br… BRADY!!!! EZT NEM HISZEM EL!!!! Azt a hatalmas kést belevágták Brady-be!!! De mit csinálnak ezek??? MIT???? Uramisten, Brady-t felvágják… egyszerűen miszlikbe aprítják!!! Én meg mozdulni sem bírok! Jézusom, nem hiszem el! Látom, ahogy az egyik vágással végeztek, jön a következő… Hallom, ahogy a penge belehatol Brady-be, hallom, ahogy serceg a húsa, a ropogás… nem, nem akarom látni! Nem akarom hallani! Ez egyszerűen borzalmas!!! BRADY!!!

Csönd van… végeztek… Brady!! Nem hiszem el!... Most felém jönnek… gondolom be akarják végezni a munkájukat… csak tessék, mi értelme így élni? Tessék, vágjátok testem, tépjétek húsom! NESZTEK!!! VIGYETEK!!! EGYETEK!!!!.... Brady, ne félj… mindjárt jövök….

...„- Jól van Joe, ügyes vagy! Bár ez az első napod itt a pékségben, ez a kenyér bitang jóra sikerült! Puha, de nem annyira, hogy a kés szétszabdalja az egészet. Ízletes, kellemes barna a héja, nem is potyog annyira… kifejezetten jó lett Joe!
- Köszönöm Főnök! Akkor a másik mehet a kirakatba?
- De bizony ám, hogy mehet!”


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2010-09-11 12:25
Danke sün :)
PetiX PetiX
2010-09-10 17:08
lőő,l tetszik
Pactolous Pactolous
2010-09-10 00:37
Ehehehe... folytatás esetleg? :D
Eristoff Eristoff
2010-09-09 23:17
"Bakerman is baking bread(y)"

Heh, ha egy kenyér tényleg így éli át a sütés folyamatát, kíváncsi vagyok mit érezhet egy szőlőfürt a szüreti mulatságok idején :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!