Avatar: The Legend of Korra bejelentve

Írta Papa Dátum 2010-07-21 21:02 Hozzászólás 13 Olvasta 5075 | Rovat: Hírek »

Keresve sem találhatnék jobb dolgot a hír rovat leporolására, mint az Avatar: The Last Airbender folytatásának bejelentését. Gatyát felkötni, ez nagy királyság lesz!

Hivatalos, tagadhatatlan, megkerülhetetlen. Az Avatar sorozat folytatást kap, Avatar: The Legend of Korra címmel. Az új sorozat 70 évvel a The Last Airbender után játszódik, és az Aang után következő Avatar, Korra történetét meséli majd el. Igen, az új Avatar megjelenése egyértelműen azt jelzi, hogy a sorozat kezdetére Aang már halott. Amit a történet rövid felvázolása előtt mindenképpen érdemes kiemelni, hogy teljes mértékben az eredeti csapat fog dolgozni a folytatáson, így a minőségre biztosan nem lesz gond.

Korra egy lázadószellemű, keményfejű, érzelmektől vezérelt ifjú hölgy, s ugyanabból a törzsből származik, ahonnan Katara és Sokka. Aang-gel szemben a történet kezdetén Korra már mestere a víz, a tűz és a föld elemének, s azért érkezik Republic City-be, hogy Aang fiától, Tenzin-től megtanuljon parancsolni a levegőnek. Republic City egy irdatlan méretű város, mely az első sorozat eseményei után jött létre. Steampunk technológia jellemzi, és minden nép minden tagja, legyenek idomárok, vagy sem, békében él együtt. Vagy legalábbis a prospektusokra ezt írják.

Korra és Republic City egy részlete

Korra-nak hamar szembe kell néznie azzal, hogy a bűnözés és a korrupció sokkal nagyobb szerepet kap a fényes városban, mint azt bárki is sejtené; valamint egyre erősödik egy radikális szervezet is, mely teljes mértékben betiltaná az elemek irányítását. Akár komplett forradalomra is képesek, hogy megvalósítsák céljukat.

Új hős, új világ, új történet, teljesen más megközelítés és a már bevált kormányosok mindenek mögött. Óriási eltérések várhatóak. Aang egy olyan világban harcolt, ahol szükség volt az Avatar-ra, Korra ezzel szemben azzal lesz kénytelen szembenézni, hogy az emberek úgy tekintenek az Avatar-ra, mint egy púpra a hátukon. Nem megerősített hírek szerint a két sorozat között húzódó hézagok is ki lesznek töltve, ami arra utal, hogy nem halt meg mindenki az eredeti csapatból, s valószínűleg flashback-ek formájában fogják bemutatni a kieső 70 évet.

Mit is mondhatnék? Én nagyon várom. Jó ötletnek tartom, hogy egy merész húzással megváltoztatják a teljes koncepciót, a készítőkben pedig eléggé megbízom ahhoz, hogy ne féljek attól, hogy elszúrják. Az egyetlen komoly bibi, hogy 2011 második feléig talán még egy előzetest sem fogunk látni az Avatar: The Legend of Korra-ból. Hibernálást, vagy időutazást nekem, de izibe!


Hozzászólás
Norbi Norbi
2012-02-25 23:52
Már 2012 van akkor hol van a sorozat? O.O? nézném már!:D
Nefu Nefu
2011-05-26 16:20
Buuu~ Zuko haldoklik... majd én megyek és megmentem :D Remélem az új sorozatban is lesznek Sokka-hoz meg Zuko-hoz hasonló karakterek, őket nagyon imádtam. Az új avatárt pedig kíváncsian várom :D
Remélem hamar eljut hozzánk szinkronosan is :) (angol szinkront nem nagyon bírom)
Muse Muse
2011-02-13 18:30
De jó! :) Tudtam, hogy lesz folytatása a sorozatnak, de eddig még egy ilyen részletes ismertetőt sem olvastam! :)
Nagyon várom az új sorozatot, remélem, hogy tartani fogja a színvonalat, amit az előzővel megalapoztak, vagy akár túl is szárnyalja (bár ez nehéz lesz). Hiányozni fognak a régi szereplők, de én nyitott vagyok az újdonságokra... :D Maga a megteremtett világ is baromi jó, önmagában megállja a helyét, és szerintem nem lesz gond a vadiúj szereplőgárdával sem! :)
rotyogo rotyogo
2011-02-05 17:26
Sok-sok az elverratlan szál:
Toph megtalálja-e a nagy ő t
MIen képességei lesznek Tenzin nek
Zuko édesanjárol sem lehet tudni
Azula gyermeke

és még soksok más:)
Pactolous Pactolous
2011-01-27 21:33
Igen, a "Zuko anyja"-féle szál engem is érdekel, ha már azt a levegőben hagyták :)
SziSzy SziSzy
2011-01-27 19:05
Tyűű,alig várom az új avatárt.A régit is imádtam,és kicsit sajnálom ,hogy Aang már nem az a vicces,kedves,bölcs ,fiatal gyerek.Most nem ő lesz a főszereplő,és ezt talán egy kicsit nehéz lesz megszokni.Viszont az jó,hogy van valami ,ami a két filmet összekapcsolja,elég furi lenne az ,hogyha nem tudnánk meg pl.azt hogy hol van Zuko anyja meg ilyesmik,vagy hogy mi lett Aangal meg Katarával,és még sorolhatnám,a lényeg hogy szeretném minél hamarabb látni az új Avatárt
Vinus Vinus
2011-01-23 17:55
tényleg jó volna bele gondolni, hogy új avatár meg midne, meg köszönöm az alkotóknak... sokkal jobban hasonlít rám mint bárki hinné, picit arráb fásülöm a fru-frum, és szokásosan felfogom a hajam, már mehetnék szinte azzala felirattal, hogy én vagyok korra XDDD

de van egy kis bibi ennek ellenére...

ÉN NEM AKAROM, HOGY AANG MEGHALJOOOON T_T én szeretem azt a kopasz mindenből viccet csináló nyilas fejét... T_T túlságosan rákattantam 61 rész után XDDD ugyan ezek ellenére azért jó lenne megnézni, max amikor nézem, egy párnába üvöltöm, higy gyere vissza Aang, leglább egy pillanatnyi szerep erejéig XDDD
Vombat Vombat
2010-11-21 22:04
Kicsit így furcsa elképzelni hogy nem egy kis kopasz gyerek lesz a főhős, de bízok a szerkesztőkben! :)
Am ez is jó ötlet de nekem az is tetszett volna nekem ha még Aangék fiatal korába jönne ez a Korra aki nem avatar de valahogyan ő is tudja kezelni a négy elemet és azért mennek újra szerte a világban hogy erre választ kapjanak. na de persze azért lenne ott egy kis gubanc... Víztörs-Katara-Korra-Aang.........DE jó lenne így is, DE JÓ LESZ!!!!! de ha 2011 félévéig nem lesz előzetes még amerikában sem akkor sztem nekünk csak 2012-re jut....ALIG VÁROM :P :D
Pactolous Pactolous
2010-07-31 00:25
Tímea! Az, hogy Aang gyereke Katarától van vagy fordítva ne izgasson, Avatároknál sosem lehet tudni :D
Papa Papa
2010-07-30 22:05
THX, ilyen nagy betűkkel, az infókért Timi (letegezlek, mert az internet már csak ilyen)! Úgy tűnik az én forrásom belustult és nem tett közzé ilyen lényeges infókat. Majd valahogy elintézem, hogy megbánja tévedését.
Az jó, hogy Zuko még él, az meg még jobb, hogy Aang is megjelenik majd. Kíváncsi vagyok rá, mennyivel lett érettebb, "mesteresebb" öregkorára (mert gondolom a szellemvilágban nem fiatal fiúcska lesz).
Jó lesz ez a sorozat, kérem szépen, jó lesz ez!
k.tímea k.tímea
2010-07-30 21:19
az nincs leírva,de Korának is lessz egy csapata mi az előző avatar csapat unokáiból fog állni.Azula unokája lesz a főgonosz,és Azula és Zuko a történetben még élni fog,csak Zuko haldoklik,és Aang szellemvilági alakként segíteni fog Korrának.És az már biztos,hogy Aang gyereke Katarától lesz(ezt fordítva szokták mondani xD )én ennek nagyon nagyon örülök :) igazi kataang fan vagyok :D lesz egy gyerekük,vagyis házasok lesznek :) széép *-*
Vitrol Vitrol
2010-07-30 14:05
Neeee...úgy értem hogy örülök és biztos jó lesz de mi lesz Aanggal és a többiekkel???Nagyon nagyon nagyon fognak hiányozni.De ezért várom.
(Jajj de rossz hallani h Aang halott.......ez milyen már???Neeeee....)
Pactolous Pactolous
2010-07-25 22:23
Hát... hiányozni fog Aang és a többiek... de bízom a készítőkben... jobban, mint M. Night Shyamalan-ban...
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!