Daniel Broadwick – Szerelmi gondok

Írta Papa Dátum 2010-06-28 20:59 Hozzászólás 1 Olvasta 1580 | Rovat: Fun »

'Kiszívom a véredet!' ordította a szúnyog, majd minden erejét összeszedve, öngyilkos hajlamtól vezérelve, hősünkre vetette magát.

Most gondolom mindenkiben előjött a kép, ahogy egy szúnyog ordítva indít öngyilkos támadást egy ember ellen. Feltehetőleg ez a kép még a mi derék Daniel-ünket is jó kedvre tudná deríteni. Azonban ahogy az újra benépesített Földön, oly gyakran megesik, ez sem volt egy átlagos helyzet. Hogy az olvasók is értsék miről van szó, igyekszem két mondatban összefoglalni, pontosan felvázolni, hogy mi is a helyzet. Az adott szúnyog úgy négy ember nagyságú. Az adott szúnyog történetesen egy nőstény, aki nem igazán vette jó néven, hogy Daniel nem viszonozta szerelmét. És valljuk be, egy dühös nőnél csak egy rosszabb van: egy dühös nő sok lábbal, szárnyakkal és egy szívókával, ami 1,5 méter hosszú és átüti a vasbetont. Igen, azt hiszem mondhatjuk, hogy a mi jó Mr. Broadwick-ünk nehéz helyzetbe került.

Hősünk szerencséjére azonban most sem volt egyedül. Noha mindenki kedvenc rododendronja, Samuel, ezúttal is csak lelki segítséget nyújtott, Bob azért jól felkészülve érkezett. Kezében egy méretes vízipuskával állt készen arra, hogy a megfelelő pillanatban lefröcskölje a csalódott szúnyogot egy nagyobb adag Kemotox-al, ami bármilyen meglepő is, de még az űrrovarok ellen is hatásos (fizetett reklámot hallottak… olvastak). Hosszú és halálos keringő után végre megállt a fúria és Bob meg tudta kínálni egy adag halálos anyaggal. Szegény pára köhögött egy sort, aztán kimúlt. Bob odalépett barátjához, miközben Samuel továbbra is az árnyékban hűsölt.

- Komolyan nem értem mi van veled Daniel. Most Joyce-nak kellett Kemotox-ba harapnia, a múlt héten meg szegény Mantis kisasszony járt pórul. Nem tudom, hogy mi lehet veled a baj.
- Először is, Bob, Joyce a vérembe volt szerelmes, Mantis pedig egy imádkozó sáska volt. Tudod azok mit tesznek a nászéjszaka után?
- Jah, felzabálják a férjet.
- És ezzel nincs semmi gondod?
- Hát, megspórolják a gyereknevelést, és vitákra sincs idő. Ideális kapcsolat.
- Bob… ezzel igazából nem tudok vitatkozni. Viszont szeretném, ha végre valami emberszabásúbb hölgy is felfigyelne rám.
- Sosem hittem volna, hogy te ilyen rasszista vagy, Daniel.
- Nem vagyok rasszista, csak… hagyjuk. Hol van Samuel?
- Nem tudom, ez előbb még itt volt. Biztos megint azzal a vénuszi húsevő növénnyel randizik.
- Ha azok ketten összejönnek és utódokat nemzenek, akkor nekünk itt kell hagynunk ezt a bolygót.
- Vannak rokonaim a Merkúron. Ilyentájt nagyon szép hely.
- Tényleg? Mesélj még róluk.

S Bob mesélt, miközben hőseink elsétáltak a naplementében.


Hozzászólás
PetiX PetiX
2010-06-28 21:20
- Hát, megspórolják a gyereknevelést, és vitákra sincs idő. Ideális kapcsolat.

- Ha azok ketten összejönnek és utódokat nemzenek, akkor nekünk itt kell hagynunk ezt a bolygót.

:D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!