Mondd meg TE miről írjunk... igen, TE!

Írta Papa (& Pactolous) Dátum 2010-05-05 22:19 Hozzászólás 3 Olvasta 1873 | Rovat: Hírek »

Egy újabb évet érdemes valami újdonsággal kezdeni. Hölgyeim és uraim, derék olvasóink, a pactolous.hu most olyasmit ajánl fel nektek, amit kevesen tennének meg. Mondjátok meg TI, hogy miről írjunk. Legyetek TI az oldal főszerkesztői. A részletekért kövessetek!

Elsősorban rögtön ki kell emelnünk, hogy az oldal továbbra is teljes mértékben nyitva áll bárki előtt. A politikát és a rasszizmust leszámítva, akármilyen témában küldhettek nekünk írásokat. Sőt, nem is csak küldhettek… küldjetek. De most ám! (Miért nem küldtetek még??? - Pactolous)

Azonban aki nem érzi úgy, hogy egy írásmű megteremtéséhez elegendő kedve, ideje, vagy fantáziája lenne, esetleg csak a mi véleményünkre kíváncsi egy témában, annak most jött el az ideje. A főoldalon látható e-mail címre, vagy itt a kommentekben mondjátok meg TI, NEKÜNK, hogy miről írjunk. Csak bátran, nem kell visszafognotok magatokat. Írjunk a leszbikus pornóról? Rendben, csak kérnetek kell! (A legkisebb ingerlésre is írunk róla, szóval vigyázat! - Pactolous) Ha van bármilyen film, sorozat, zene, vagy akármi, amit szeretnétek megnézetni, meghallgattatni velünk, itt a soha vissza nem térő alkalom! (Sörtesztet is vállalunk! - Pactolous)

Azok, akik e-mailben küldenék el az általuk választott témát, azok a tárgyba írják be, hogy: „Erről írjatok”. Az oldal részéről Pactolous és Papa biztosan részt vesz a dologban és igen sok őrültségre kapható, ám ha elegen ragadtok vasvillát és fáklyákat, akkor talán más íróinkat is rávehetitek, hogy vállaljanak be egy-két témát. (Rájuk férne már, hehe - Pactolous)

Engedjétek hát szabadjára a fantáziátokat, záporozzanak a jobbnál jobb felvetések, témák! Mi epekedve várjuk őket.


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2010-05-05 22:39
Valahol sejtettem, hogy ez egy hatalmas öngól lesz, de hát aki kurvának megy, ne csodálkozzon ha megbasszák... már bocsánat :D
Papa Papa
2010-05-05 22:38
Hétvégére meglesz. Megírnám korábban is, de sajna dolgozom közben.
M!ke M!ke
2010-05-05 22:29
Görögország gazdasági és társadalmi helyzetéről, továbbá jövőbeni kilátásairól egy mélyreható elemzést szeretnék kérni.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!