Tényleg eltelt még egy év?

Írta Papa Dátum 2010-05-04 22:12 Hozzászólás 2 Olvasta 1876 | Rovat: Hírek »

Úgy biza. Midőn ezen sorokat olvassátok a mi kis oldalunk már a második életévét tapossa. S mi sem bizonyíthatja jobban, hogy öregszünk, mint a tény, hogy teljes mértékben elfeledkeztünk a születésnapunkról.

Mindenek előtt: Boldog 2. Születésnapot www.pactolous.hu! Élj még sokáig!

Persze nem meglepő, hogy még egy ilyen jelentős dátum is kimegy az ember fejéből, amikor annyi minden történik vele. Gondolom senkinek sem kell kihangsúlyoznom, hogy az utóbbi évben minden egyes írónk életében volt elég gond, volt elég esemény ahhoz, hogy a sok dolog kitörölje agyából a neves dátumot. A dátumot, ami egyébként május 2., tehát most már két napja két éves az oldal (de sok kettes – Pactolous).

Szerettem volna egy kis visszatekintőt írni arról, hogy mi is történt az elmúlt évben, hogy miket írtunk, de aztán rájöttem, hogy ez egy eléggé kivitelezhetetlen dolog. Igaz, hogy talán kevesebbet írtunk, s tuti, hogy a rendszeres frissítéseknek is annyi lett, de szerintem nem mondhatjuk, hogy a tavalyi termés akár csak egy kicsivel is rosszabb lenne, mint amit az első évben elértünk.

A múlton nem gondolkodván tovább, a jövőre nézve részemről csak annyit jelenthetek ki, hogy bármi is történjék, ez az oldal élni fog. Persze ha a teljes Internet megszűnik létezni, akkor bajosan fogjuk fenntartani az oldalt, de higgyétek el, megoldanánk azt is. Kissé megkésve tehát, de azért ismét

Boldog 2. Születésnapot www.pactolous.hu!


Hozzászólás
PetiX / mp PetiX / mp
2010-05-04 23:59
grat :)

((és végre könnyű captcha kódot kaptam :D))
Pactolous Pactolous
2010-05-04 22:20
Van ez így, hiába, elfelejtjük, hisz a szerkesztőgárda száma is megcsappant az elmúlt egy évben, bár kétségkívül voltak új, alkalmi belépők is. Mindenesetre jó érzés, hogy már 2 éve működünk, és még mindig vannak, akik olvasnak minket. Sok hála nekik, maradjatok velünk!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!