Tévés tévedés

Írta Pactolous Dátum 2010-04-26 14:16 Hozzászólás 3 Olvasta 1599 | Rovat: Fun »

Evés közben jön meg az étvágy, szokták mondani, egy újabb kutatás azonban átírta a szólást. A statisztikák szerint ugyanis a TV-nézéstől jön meg, akkor nasiznak a legtöbbet az emberek. Ha pedig nasiznak, jókedvre derülnek. Nofene, ez tényleg így lenne? Kíváncsiságból utánajártam a dolgoknak: következzék Pactolous egy napja, avagy a TV-s, kajás kutatás!

Hétfő

13:00 – Nincs meló, felkelek, jó volt aludni. Hoppá, korán kellett volna kelni a kutatásom miatt! Na akkor majd holnap!

Kedd
7:00 – Felkelek, kicsit mérgesen a kapcsoló után nyúlok (miután a szoba túlsó sarkába vágtam az ébresztőórát). RTL Klub, Reggeli… hmm, reggeli! Ennem kéne valamit. Müzli vagy pirítós? Pirítós müzli? Mindegy, összeütök valamit!

7:15 – Reggelizés közben átváltok az M1-re, éppen Kövér Lászlóval beszélget egy riporter. Hmm.. Kövér… beszédes név, és a bajsza is olyan parasztos… parasztkolbász, attól aztán lehet hízni. Rakok is egy pár szeletet a pirítósomra!

9:00 – Lássuk mi megy a TV2-n! Stahl konyhája? A francba, és milyen guszta ételeket készít! Bő zsírban kirántott csirkemellfilé… jól hangzik! De messze még az ebéd, kéne valamit addig habzsolni. Felbontok egy chips-et, azzal kihúzom!

10:15 – Vissza az RTL Klubra. Ó, anyám kedvenc műsora, ezzel lehet kiüldözni őt akárhonnan! Top Shop. Milyen praktikus az a gyümölcs-szeletelő! És csak 12 999 Ft + Áfa + Postaköltség + Csomagolási költs… de nem is ez a lényeg! Hanem ahogy hámoz! Istenem, még a levágott almahéj is csodásan néz ki, biztosan a TV teszi! Be is dobok egy almát gyorsan!

10:40 – Sűrű böfögések közepette átváltok a TV2-re, ahol meg a Teleshop megy, és egy grillsütőt reklámoznak. Zsír, húsok, szaftok… kezdek éhes lenni. Na jó, felkutatom a tegnapi maradékokat!

12:00 – M1, Déli Harangszó. Mit is lehetne ilyenkor tenni? Ebédelni! Végre, anyu a kedvencemet készítette, tejszínes-sonkás tésztát! Nyamm! Kár, hogy az az egy tepsi alig elég a családnak, hát még nekem! Mi lesz velem délután, ha éhes leszek???

13:00 – Megjöttek a tolófájások, azt hiszem itt az ideje könnyíteni magamon a mosdón!

14:05 – (megjegyzés: a mosdóbéli procedúra nem eddig tartott) Unser Bildschirm – M1, valami német nemzetiségi magazin. Nem sokat értek belőle, de ez a tiroli nyelvjárás szomjassá tett, azt hiszem itt az ideje bedobni egy sört! Mi volt ez? Jött valaki? Ja nem, csak kopog a szemem.

15:25 – TV2, olasz filmsorozat. Mi is ez? Capri – Az álmok szigete? Hát ezek az olaszok tudnak élni. És a hely maga! Capri, beszédes nem? Rögtön a kapribogyó jutott eszembe, szólok is húgomnak, hogy csináljon valami jó, fűszeres salátamixet!

17:20 – Mónika-show, a mindenki-tudja-melyik-adón. Ezt már nem lehet ép agysejtekkel és ép gyomorral kibírni, bedobok még egy sört, közben tömöm magam chips-szel. Nehezen fogom bírni az estét.

18:30 – Tények a TV2-n. Bemondják, hogy egy kutatás során rájöttek egyesek, a TV-nézés serkenti az étvágyat. (BÖFF!) Hülyeség! Bedobok még egy sört, és felbontok egy zacskó mogyorót.

19:05 – RTL Klub, Vacsoracsata… ajjajj, kell ezt magyarázni? Alig várom már a mi vacsoránkat is, amiért szerintem itt is csatázni kell, mert egyszerűen megöl az éhség.

20:00 – M1, Önök kérték. Bizony, hogy én kértem! Még egy sört és a vacsora utáni desszertet! Ma még alig ettem, főleg édeset!

21:20 – Retek Klub…hmm, retek! Mindegy is, A Mentalista megy, és milyen igaz! Nálunk is ment a lista anyámnak, hogy mit kérek még enni! Viszont fogy a sör…

21:45 – Átnézek a TV2-re, bár már alig tudom megkülönböztetni melyik csatorna melyik. Mi ez a film? Csokoládé? Valami romantikus gányadék, de a címe tetszik. Milka, merre vagy? Boc-boc-boc! Gyere ide!

23:10 – Mátrix megy az RTL Klubon. Megőrülök! Vitatkoznak itt a piros cukron meg a kék cukron! Én mindenesetre maradok a gumicukornál, hamm!

04:00 - …. Azt hiszem bealudtam valamikor. A fürdőszobában tértem magamhoz, úgy tűnik hánytam is. Az egész napi munkám lement a klotyóba! Borzalom! Jobb lesz ha betérek az ágyba és elfelejtem ezt az egész szörnyűséget, kutatásostul, nasistul, TV-stül, mindenestül! Jó éjszakát!

Szerda
13:00 – Éhes vagyok!


Hozzászólás
Papa Papa
2010-04-26 18:02
Már említettem személyesen, de itt is nyoma kell, hogy legyen. A "Milka, merre vagy? Boc-boc-boc! Gyere ide!" az évszázad egyik nagy beköpése. Még mindig sírok rajta :D
Pactolous Pactolous
2010-04-26 15:15
Nos igen, még jó, hogy a kutatás csak elképzelt volt, és én így is elég sokat eszek, TV nélkül is :D
Tivadar Tivadar
2010-04-26 14:33
Akkor le kell szoknom a cigiről és vennem kell egy TV-t, hogy naponta többször egyek mint egy? Milyen előnye van és milyen hátránya? Jól lakok, ez ok. Tüdőrák esélye csökken, ez ok. A két droid csatornától agy mosott zombi leszek, ez nem ok. HELP!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!