Ez már rég esedékes volt

Írta Papa Dátum 2010-04-17 21:50 Hozzászólás 6 Olvasta 1673 | Rovat: Öt perc Papával »

Egy ideje már hallgatok, legalábbis ami ezt a rovatot illeti. Persze ez a jóhiszemű, normális emberek számára nem is olyan rossz hír. Azonban most betelt a pohár. Ennyi, nem bírok tovább szó nélkül elmenni egy jelenség mellett. Pontosabban egy valaki mellett. Gatyát felkötni, újra teljes gőzzel megindulunk.

Van egy emberke, akit még a nevén sem neveznék, mert úgyis mindenki rá fog jönni, hogy kiről van szó, pusztán a jellemzés alapján. Meg aztán amíg a konkrétabb infókig el nem jutok, addig mindenki élvezheti a találgatás és a misztikum örömeit. Ezt az embert mindannyian ismerjük. Aki szerencsésebb az kevésbé, de ettől függetlenül megkerülhetetlen teremtmény, szóval mindenkinek hallania kellett már róla. Ő az egyik legönzőbb, legidiótább, önsajnáló, antiszociális idióta, akit a világ a hátán hordott. Bezony, rólad beszélek… PAPA! (Mégis megneveztem)


Elegem van ebből a fickóból. Nem tudom ki hogyan van vele, de néhány megszokható, ne adj isten még kedvelő tulajdonságán kívül teljes mértékben kibírhatatlan egy emberke. Tipikusan az a lény, aki azt hiszi, hogy mindent mindenkinél jobban tud. Ezzel persze önmagában nem lenne gond, ha legalább be tudná fogni a száját! De nem tudja. Mert mind tudjuk, egyetlen dolog rosszabb egy hülyénél: az a hülye aki aktívan űzi az ipart. Komolyan mondom, vannak emberek, akik előbb beszélnek, mint gondolkodnának, de Papa esetében a gondolkozás rész kimarad. Persze, mondhatnánk (ha meg akarnánk védeni), hogy ami a szívén az a száján, de hát ez egy orbitális faszság!

Hihetetlen, hogy mindig van valami kifogása, hogy mindig valaki másra keni a bajait. „Nem szocializálódtam rendesen, mikor fiatal voltam és most ezért vagyok ilyen nyomorult”… Hé, itt egy kis segítség, baromarc: az emberi kapcsolatok nevű szórakozás a kölcsönösségen alapul! Tudod, adsz, hogy kapj. Vagy ebben az esetben célszerűbb úgy adni, hogy azt ne a várható nyereség érdekében tedd. No persze ezt magyarázhatom egy komplett idiótának. És hogy mégis miért idióta? Háh, túl egyszerű kérdés.

Az okosabb emberek, ha el is követnek néhány hibát, akkor igyekeznek tanulni belőle. De ő nem csak néhány hibát követett el, hanem sokat. És persze rohadtul nem tanult egyikből sem. Aztán persze jön a vinnyogás meg a pofátlan terelés, a megnyugtató hanggal a koponyájában, hogy „Nem baj, nem a te hibád, a világ a rossz”. Hát persze, egy ember nem tévedhet, de 6 milliárd igen. Mert ő különleges, egyedi és nincs hozzá fogható. Jah, persze. Épp olyan egyedi, mint azok, akik olyan divatos ruhákat hordanak, mint mindenki más, hogy kifejezzék az egyéniségük.

Nem is lenne vele olyan sok bajom, ha mindezen felül nem lenne egy gyáva, lusta alak. Hiszen biztos tudja mi a gond vele, de fél tenni ellene. Heh, mintha lehetne a mostaninál nagyobb seggfej is. (Oké, lehetne, de akkor már tényleg orbitálisan nagy seggfej lenne). Picsába, már hallom ahogy jön vissza, szóval le kell lépnem. Hiába mondom ezeket a szemébe, majd minden áldott nap, még sem hallgat rám, tehát nem fogom magam azzal strapálni, hogy hagyom hogy észrevegyen.


Hozzászólás
Papa Papa
2010-04-21 10:28
Nem rossz ötlet, Eristoff! Lehet, hogy így kéne tennem. Jól meg kéne mutatnom annak a szemétnek, hogy ki az úr a házban :)
Eristoff Eristoff
2010-04-20 21:10
Papa, én a helyedben készítenék egy kritikát arról, aki ezt írta:D
Tivadar Tivadar
2010-04-20 16:28
A rendszer feltörhetetlen :P, Csak beficcent egy kis disszociatív megnyilvánulás. :)
Papa Papa
2010-04-18 22:59
Nekem mondod! Én mennyire meglepődtem, mikor megláttam!
PetiX PetiX
2010-04-18 07:07
na, hát ez elég érdekes/meglepő volt
Papa Papa
2010-04-17 21:54
Ezt meg mégis ki a jófene írta? Ha megtalálom, komoly bajban lesz! És csak azért hagyom kinn, hogy a csaló elégedett legyen magával és többet ne törje fel a rendszerünket! De ettől függetlenül, ha megtalálom, meghal!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!