A hírek híre

Írta Pactolous Dátum 2008-05-06 23:33 Hozzászólás 0 Olvasta 1725 | Rovat: Fun »

Megmondom az őszintét: napokig nem találtam a helyem a világban, kedvetlen voltam, mintha valami hiányzott volna. Nem tudtam szavakba önteni de éreztem belül, hogy ez így nincs rendben. Aztán elolvastam egy hírt a blikk.hu-n és máris visszatért a régi énem. Igen, ez kellett nekem, erre vágytam, ezt akartam tudni!


Bekopizom ide a hírt úgy ahogy van, mert ezt el kell olvasni, minden egyes betűjét, szavát szemünkkel magunkévá kell tenni. "Királypingvinnel próbált párzani egy szőrmefókalegény az Antarktisz közelében. A 45 perces keserves pásztorórát dél-afrikai kutatók kapták kameravégre, akik az eddigi legfurcsább párzási viselkedésnek minősítik az esetet az emlősök körében. A fényképező tudósok szerint szexuálisan tapasztalatlan fókahímről lehet szó, amely első pillantásra úgy tűnt, hogy megöli a pingvint, mázsás testével teljesen a földhöz sajtolta a 15 kilós madarat, amely hiába próbált menekülni. Háromnegyedóra kínlódás után a fóka feladta a dolgot és tovaúszott. A pingvin úgy tűnik, megúszta sérülés nélkül a szerelmi kalandot. (MTI)"

Eljutott oda a világ, hogy ez egy hír, ez bennünket kell, hogy érdekeljen. Először is, szeretnék találkozni azokkal akik ezt megfigyelték ("Né' má' Jürgen! Azok ott nem ba..nak??"). Aztán azokkal akik ezt érdekesnek találták és leírták ("Bunyós Pityu legyek ha erre nem kapom meg a biológiai Nobel-díjat!"). Majd pedig azokkal, akik ezt hírként közlik. ("Bazzz, mekkora szenzáció, mindjárt kicseréljük az afrikai árvíz-tragédiával!") Aztán őket szívem szerint összekötözném, pingvinjelmezbe bújtatnám őket és elvinném őket ahhoz a szexuálisan aberrált fókához egy replay-re. Könyörgöm, nálunk itthon a két kankutya akarja egymást meghágni csak ez a méretbeli különbségekből adódóan (és a nemi egyezőségből) nem megy nekik. Akkor ez már címlap? Sétálok a tengerparton és meglátom, hogy egy nagy fehér cápa a homokban töcsköl egy sirállyal. Az a természetes ha szólok az asszonynak, hogy gyorsan hozza már ki a fényképezőgépet és már küldjük is a Times-ba? Vagy az ha egy „Őőő… okké, akkor most arrébb megyek!” mondattal szépen tényleg arrébb sonfordálok? Hát, kérem, itt a 21. században, úgy látszik én a szellemi kisebbséghez tartozom, mert engem ez abszolút nem érdekelne.De nem akarok a társadalomból kiszakadni, úgyhogy már el is gondolkodtam azon, hogy az elkövetkezendő írásaim csakis az „Állataberráció, avagy más lyuka sokkal élvezetesebb” témakörbe fognak tartozni. Le fogom rántani a leplet az orrszarvú-zsiráf viszonyokról (különös tekintettel a 69-re). Interjúkat fogok készíteni bárányokkal, hogy milyen „mély” a kapcsolatuk a juhászokkal (bár van egy olyan gyanúm, hogy hallgatni fognak). Meg fogom magyarázni, hogy a „madártej” honnan ered, és kitérek majd a rovar vs. elefánt féle brutál szado-mazóra is.

Ha erre van igény, akkor ezentúl ennek fogom szentelni az életem, rajtam ne múljon!


A hír linkje: http://www.blikk.hu/Rovid_hir_index.php?cikk=101155


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!