A sorozatok és a cápák születésének összefüggései, avagy a Cápásmetszés

Írta Pactolous Dátum 2009-11-13 22:54 Hozzászólás 4 Olvasta 2211 | Rovat: Fun »

Az állatvilág döbbenetes, de tényleg! Bár alapvetően mi is állatok vagyunk, csak nagyképű módon két lábra álltunk, annyi mindent tanulhatnánk szőrös, szárnyas, pikkelyes, 0-tól soklábig terjedő barátainktól. Kissé fura, hogy állatokról kéne emberséget tanulnunk, de hát ez van.

Most, hogy kiérzelgősködtük magunkat a bevezetőben, lássuk miről is van szó:
„Beleharapott társa hasfalába, és ezzel szabaddá tette az utat külvilág felé a másik cápa hasában fejlődő ivadékok számára egy új-zélandi akváriumban élő cápa. A szokatlan "császármetszés" vélhetően megmentette a cápabébik életét.”


Az egyik cápabébi

Fenomenális! A húsevő ragadozóról, az emberlábak rajongójától, Spielberg cápájától nem ezt várná az ember. És mégis! Amikor Papával (tudjátok, azzal a taggal, aki ide is szokott írni, általában fröcsögve, néhol viccesen, de azért meglepően jól) ezt megbeszéltük, meg is jegyezte, hogy lehet Vészhelyzetet vetítettek aznap neki, azért sikerült ilyen jól a műtét. Tegyük fel, hogy így volt, de mi van, ha más sorozatot néztek volna aznap?

Grace-klinika – Valószínűleg ezt a Vészhelyzet előtt nézhették, ezért lettek a bébik.

A rejtély (Fringe) – A cápapa megvizsgálja a cápanya testét, miközben pudingot eszik és a régi időkre emlékezik.

Dr. House – A cápapa válogatott bunkó beszólásokkal sértegeti a cápanyát, majd sántikálva elúszik.

Odaát (Supernatural) – Szülés közben bejön két dzsekis cápa, lelocsolja a cápapát szentelt vízzel (igen, a vízben), majd a tragikusan elhunyt cápanya csontjait – a későbbi kísértés elkerülésének érdekében – elégetik (igen, a vízben).

Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) – A cápapa leugrik a kocsmába, benyom egy scotch-ot, majd elutazik Vegas-ba pókerezni, rulettezni. Másnap ér haza, a cápanya addigra megszüli gyerekeit, de ebben a cápapa testvére segített, aki már 7 éve náluk lakik.

Szomszédok – A cápapa odafordul az üveghez és elmeséli az akvárium látogatóinak, hogy mennyire fontos a védekezés, és, hogy ő mennyire büszke most ebben a pillanatban. A cápanya ugyanígy tesz, elmondja mennyire fáj mindene, de ki kell tartania, mert már nagyon szeretne anya lenni.

Barátok Közt – A cápapa nem akarja elismerni, hogy övéi a gyerekek, míg a cápanya fejében megfordult az abortusz, de könnyek közt vívódva meghozta a helyes döntést. Eközben a cápapa gonosz sógornője eladja a fejük fölül az akváriumot, de ezt kifigyelte a pletykás tintahal.

Cobra 11 – Sajnos a mentőautó hatalmas karambolt szenvedett el az akvárium felé menet, amihez valószínűleg az állatvédőknek is köze van, de a végén sok-sok robbanás után, azért happy end van,

Sliders – A cápapa rájön, ez nem az ő világa, ezért eltűnik.

Knight Rider – A cápapa hiába hívja pajtit, csak az akvárium takarítója jön, aki sajnos nem tud segíteni.

Dexter – A cápapa… na jó, ezt hagyjuk…

Kisváros – Az esetet a Magyar Honvédség veszi kézbe.

24 – A cápapának 24 órája van levezetni a szülést… a fennmaradó 23-ban nem tudjuk mit csinál.

Egyelőre ennyi jutott fejembe, sajnos nem vagyok sorozatjunkie (ez a reklám helye volt), így nem tudtam sok sorozatot felsorolni, ezért kommentben várom a további elképzeléseket. Addig is gratulálok az ifjú cápanyának és cápapának!


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2009-12-10 13:28
Ó tényleg a Rescue Me :D Nos, tűz ütött ki az akváriumban (igen, a vízben) és a szülés a mentés után indult be :D
Conquistador Conquistador
2009-12-10 01:07
pont a rescue me nincs itt? :)

Dextercápa biztos meg tudta, hogy társa eltitkolta előző életét,ahol kegyetlen gyilkosságokat követett el. :)
PetiX PetiX
2009-11-16 12:30
lőő,l
pedig pont a Dexter a kedvencem ^^
Papa Papa
2009-11-15 16:52
Látod, látod! Milyen jó, hogy msn-en felvetettem ennek az írásnak az ötletét. (Vagy ahogy a valóságban történt: írtam neked, hogy ÍRD MEG!). Egészen kellemes kis őrület született belőle :)

A hír maga pedig tényleg mindent visz! Ha sportújságot vezetnék, akkor is kitenném a címlapra :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!