Ismerősök friss képei

Írta Lepke Dátum 2009-09-28 18:23 Hozzászólás 4 Olvasta 4007 | Rovat: Elmélkedések »

A technika újabb és újabb vívmányaival egyre távolabb kerülünk a boldog tudatlanságtól, amikor egy-egy kapcsolat után úgy intettünk búcsút egymásnak, hogy nagy volt rá az esély, hogy soha többet nem találkozunk és nem fogunk tudni egymásról semmit.

Én visszasírom ezeket a boldog békeidőket, hiszen rosszabb napjaimon a depresszió bugyrának perifériájára tud szorítani egy-egy szerelmes, ölelkezős kép látványa az iwiwen, amelyen természetesen a főszereplő valamelyik ex. Nem arról van szó, hogy nem tettem túl magam még a szakításon (na jó, ha teljesen őszinte vagyok, tudnék olyan fiút találni, akivel szívesen csinálnék én is megint szerelmes-ölelkezős képeket). Ilyenkor azonban óhatatlanul is elkezdjük összehasonlítgatni a mi volt kapcsolatunkat az új kapcsolattal (MI? Miért rakott ki közös képet, amikor rólam nem rakott? Miért ölelgeti úgy azt a lányt, mintha el akarnák tőle venni?), valamint az új barátnőt saját magunkkal.

Az vesse rám az első követ, aki még nem mutatta meg a barátnőinek szánakozva az „új csaj” képeit, várva, hogy ők is észreveszik, hogy tényleg milyen kobold feje van és a szemöldökét is igazán kiszedhetné. Ilyen alkalmakkor előnyben részesülnek azok, akik már újra boldog párkapcsolatban élnek és túl vannak modern világunk modern kapcsolati mérföldkövein. Ugyanis manapság nem akkortól van pasid, amikortól megbeszélitek, hogy „Na, asszem járunk”, hanem onnantól, amikor is megjelenik az iwiwen, a családi állapotnál a hőn áhított „kapcsolatban” címke. A következő lépés a nagyon komoly kapcsolatoknál a közös kép készítése és feltöltése iwiwre, hadd lássa mindenki, hogy mennyire imádjátok egymást.

De mi van azokkal, akik pár héttel- hónappal a szakítás után még mindig úgy érzik, hogy az összetört kicsi szívük még nem áll készen egy új kapcsolatra? Semmiképpen nem szabad az iwiw „ismerősök friss képei” funkcióját nézegetni! Aki már volt ilyen helyzetben, tudja, hogy ilyen esetben nem jó látni, hogy miközben te otthon azon rágod magad, hogy lehet, hogy mégis ő volt a nagy Ő, és jobban is lehetett volna harcolni a kapcsolatért, addig ő már azon töri a fejét, hogy a hétvégi össznépi bulin készült képek közül melyek azok, amelyeken jól mutat a lánnyal.

Szerelmi bánat esetén tehát szigorúan kerülendő az iwiw adatlapok és funkciók beható tanulmányozása, valamint meggondolandó, hogy beláthatatlan ideig töröljük az illetőt msn-ről is. Aztán ha nekünk is eljön az új nagy Ő, boldogan használjuk a fényképezőnket iwiwgyanús képek készítésére!


Hozzászólás
Helgusz Helgusz
2009-10-08 12:26
Tetszett az írásod és egyet értek veled. Rossz dolog az iwiw-en az ismerőök friss képei, a hírfolyam és úgy egyáltalán az exek adatlapjának unalmunkban való nézegetése. Mély önkontroll szükséges a kezünk pötyögés iránti vágyának megfékezése az iwiw-en. :P
Adri Adri
2009-10-05 13:08
Én is kifejezem egyetértésem, és nagyon jó az írás, tetszik a stílus, jó a téma.
Papa Papa
2009-09-28 21:40
Noha én még nem éltem át ilyesmit, de elég jó a fantáziám ahhoz, hogy elképzeljem. Jó az írás és persze:

ÜDV NEKED KÖZTÜNK! :)
Conquistador Conquistador
2009-09-28 19:44
fú de egyetértek. legjobb módszer ilyen problémákra a delreg.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!