Álomfejtő Papával

Írta Papa Dátum 2009-09-21 21:03 Hozzászólás 5 Olvasta 2750 | Rovat: Fun »

Tudom, hogy most kivételesen tényleg egy hét telt el az előző bejegyzés óta, de úgy gondoltam jobb lesz, ha leszoktatom a derék olvasókat arról, hogy bármiféle pontosságot, vagy következetességet várjanak el tőlem, szóval mostantól a címben a 'Heti' szócska eltűnik. Ki tudja? Lehet, hogy emiatt már tényleg hetente fog jelentkezni ez a kis szekció!

G:

Az álomkép Meghatározása Papa különvéleménye
Galamb egy ügyes húzással időt nyersz ahhoz, hogy jobban átgondold egy lépésedet Egyértelmű! Ki ne tudná, hogy a galambok a legmegfontoltabb madarak? Hiszen milyen precizitás és számítási képesség kell ahhoz, hogy pont a fejünkre pottyantsanak!
Gáz harag vagy egy jó adag bableves lefekvés előtt?
Gázóra nem tudod, mibe keveredsz látja valaki az összefüggést?
Gerinc azt hiszed magadról, hogy mindent tudsz (esetleg hátfájás) komolyan? Lehet, hogy hátfájás? Lehet? Esetleg? Tényleg?
Gida üdítő program; kellemes ismerős hát némely RGO Gidával eltudnék képzelni üdítő programokat… khm…
Golfozni eseménytelen hétköznapok anyám! A golf még az álmainkban is unalmas!
Gondola flört, szex Óóó, szóóóle mióóóó!
Görény szabadszájúság egyértelmű. Erre nem lehet semmit mondani, be kell látni, így van!
Grafikon tudálékosság vagy sokat matekoztál lefekvés előtt… így jobban meggondolva ez ki van zárva, szóval marad a tudálékosság


Gy:

Az álomkép Meghatározása Papa különvéleménye
Gyanta Nők álmában: lábat gyantáztatni: megújuló remények a valóságban is több esélye van a hölgynek, ha nem hord természetes bundát a lábain.
Gyapotföld unalmas beszélgetés, prédikáció; nem érdekel a munkád ez utóbbi főleg az afro amerikai kisebbség esetében érthető… bocsánat.
Gyászjelentés aggodalom hát, ha már kiadják a gyászjelentést, nincs igazán miért aggódni. Kivéve, ha mi öltük meg az illetőt.
Gyógyszerész hosszú vita „Nem, Margit néni, magának nem azt írta fel az orvos!” „De hát mondom, ide van írva!” „Én meg mondom, hogy az nem az olvasó szemüvege, Margit néni!”
Gyónni püspöknek, magas rangú papnak: rosszul fogsz hozzá dolgait megoldásához, nem jutsz előrébb és ez a valóságban is pont így van!
Gyökjel felnőtt álomban: gyerekes becsvágy; gyerek álomban: ambíció mindenkit őszintén sajnálok, aki gyökjelekkel álmodik. És egyébként is, mit csinálhat az a gyökjel? Csak úgy van, vagy…
Gyufa szerelem, vágyakozás pirománia?


Összegezvén tehát a jövő hétig mindenki álmodja azt, hogy egy gondolában ül, kezében egy szál gyufa, bal oldalán egy gida szalad, feje fölött pedig egy galamb repül! De aztán nehogy nekem valaki azt álmodja, hogy a gázóra előtt a gyógyszerészével beszéli meg, hogy elmenjen-e gyónni a püspöknek! Szép álmokat!
Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2009-09-22 19:50
Ezzel a szerző most igazán kihúzta a tufát!.... Bocs! :)
PetiX PetiX
2009-09-22 17:07
valóban, de milyen könyv már az, amiben nincs szó olyan fontos dologról, mint a tufa. :)
Papa Papa
2009-09-22 09:03
Sajnos tufa nincsen a könyvben, szóval a te álmod csak annyit jelent, hogy zakkant vagy! De azt hiszem ez nem újdonság :) :)
PetiX PetiX
2009-09-22 06:37
Várom már a t betűt, mert a múltkor tufával álmodtam. :D Fogalmam sincs honnan került elő. Utoljára talán földrajz órán láttam tufát.
Pactolous Pactolous
2009-09-21 21:58
Én már aludtam fájós háttal, de szerintem fel is riadtam volna, ha egy gerinc jelent volna meg álmomban... egy gyökjeles gerinc... jujj! :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!