Batman vs Joker, kicsit másképp

Írta Papa Dátum 2009-08-19 17:09 Hozzászólás 3 Olvasta 2544 | Rovat: Fun »

Atya. Úr. Isten. Körülbelül így lehetne összefoglalni azt az érzést, amit akkor éreztem amikor először megnéztem azt a videót, amit most nektek is ajánlok. Nem is egészen videó, de ha tovább olvastok majd kiderül. Egyelőre csak annyit róla, hogy a nagyon állat sem elég jó jelző rá!

Ez amolyan interaktív játékocska, ami nem túl nehéz, de mindenképp istenkirály! Az ötlet zseniális, és a megvalósítás... hihetetlen munka lehetett összehozni, le a kalappal a készítők előtt! Miért? A videóban látott "szereplők" ugyanis akciófigurák, a mozgásukat képkockáról képkockára vették fel, majd felgyorsították. Nagyon kemény és embert próbáló munka lehetett ezt összehozni. Gondolom nem kevés türelem és elvetemültség is kellett hozzá. De lássuk miről van szó!Hozzászólás
Adri Adri
2009-08-25 15:26
Poén.Csak könnyű nyerni.:)
Pactolous Pactolous
2009-08-19 17:39
Hatalmas ötlet, mire képes az emberekben lappangó kreativitás! Viszont hozzá kell tenni, hogy csak egyszer használatos, de akkor is királyság!
Papa Papa
2009-08-19 17:13
Kis segítség az angolul nem tudóknak:

A cikkben lévő videóban kell kiválasztani a karakterünket. Ez gondolom elég egyértelmű. Aztán a következő videótól kezdve az lesz a feladatunk, hogy amikor az ellenfelünk táncol, akkor meg kell jegyeznünk, hogy milyen betűkód jelenik meg felette. Ezután mi jövünk, és amikor meglátjuk a helyes betűkódot, akkor a piros négyzetre kell kattintanunk.

Háromszor kell helyesen eltalálnunk ahhoz, hogy nyerjünk, és egyszer sem hibázhatunk.

Jó játékot!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!