Heti álomfejtő, Papával

Írta Papa Dátum 2009-07-01 09:12 Hozzászólás 3 Olvasta 1369 | Rovat: Fun »

Igen, ezt is megéltük! Azért nem kell félni, nem én magam kezdek bele az olvasók általam elképzelt álmainak elemezgetésébe, noha elismerem, hogy ez is egy csábító lehetőség. Szüleim könyvespolcának tartalma iránt érdeklődtem, amikor rábukkantam egy csodálatos könyvecskére, a Modern Álmoskönyvre (ami az ABC-től kezdve a Zsűriig tartalmazza az álomfejtéseket)! Miután pedig túltettem magam azon a sokkon, hogy az Álmoskönyv igazából nem is álmos, kinyitottam és beleolvastam.

Talán ez lett volna az a pillanat, amikor úgy kellett volna döntenem, hogy leteszem ezt a baromságot, de hát mindannyian tudjuk, hogy ha valami felháborítóan nagy sületlenséget olvasok, akkor képtelen vagyok letenni. Ez is egyike a sok elmebeteg tulajdonságomnak. A részletes elemzés előtt azonban kénytelen vagyok kijelenteni, hogy végtelenül racionális gondolkodásom ellenére is, hajlamos vagyok egy bizonyos szintig hinni, ebben az egész álomfejtésben. Ezt a bizonyos szintet elég gyorsan elérem, de legalább egy kicsit tolerálom, ami azért tőlem elég nagy szó, ahogy erre már a kedves olvasók is rájöhettek. Most pedig lássuk miért is kerülhetett ennek a könyvnek a tartalma, erre az oldalra!

Azért, mert annyi orbitális baromságot találtam benne, amitől én majdnem halálra röhögtem magam! A célom az, hogy ezen gyöngyszemeket megosszam az olvasókkal. Hogy pontosan milyen felosztásban, arra még nem jöttem rá, de mivel abc rendbe van szedve a könyv, ezért valószínűleg én is így fogok tenni. Kezdjük hát máris az „a” betűs szavakkal! Lássátok ti is szümtükötökkel, vagy mi!


Az álomkép Meghatározása Papa különvéleménye
Abroncs háztartási gond, időzavar Ezt magyarázni sem kell, annyira egyértelmű, hogy ezt jelenti!
Aktatáska elvesztegetett idő, hiábavalóság Természetes dolog, hiszen egy táskába pakolni mindig hiábavaló fáradság, vihetnénk mindent kézben is
Albánia perverzitás Hát, aki Albániával álmodik, annak biztosan van valamilyen komoly perverziója!
Állatorvos baráti segítség Jah, főleg ha nagyon állat vagy… bocsánat, ez olcsó megjegyzés volt
Alpok hegy Igen, ennél világosabb magyarázat nincs! Ha az Alpokról álmodsz, az hegyet jelent. Ki a franc hitte volna, mi?
Anglia elhanyagoltság; féligazságokat hangoztatsz Ez olyan szinten sértő az angolokkal szemben, hogy csak na! Egyébként most komolyan: ki álmodik országokról?
Áramfejlesztő mások helyett végzett munka Igen, tegnap épp áramfejlesztővel álmodtam és ma nekem kellett elmosogatnom!
Árnyékszék a romantika és a realitás harcol benned Jaja, amikor a budin ülök, bennem is épp ez fogalmazódik meg!
Aszfalt fáradságos munka Erről kérdezzetek csak meg egy aszfaltozó munkást, rögtön megerősíti, hogy ez tényleg így van
Autóstáska rossz elképzelés; alábecsülöd az ellenfeled Ezt hogyan hozták össze?


És ezzel vége is az „a” betűs érdekességeknek, legközelebb majd a „b” betűsekkel jelentkezem. Azért remélem az már ebből a néhány példából is kiderült, hogy az álomfejtés egy olyan „tudomány”, amit bárki, bármikor végezni tud, csupán csak egy adott nyelv ismerete és némi szókincs szükséges hozzá! No és persze elengedhetetlen a kicsapongó fantázia is!Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2009-07-01 14:37
De most komolyan! Ki álmodik árnyékszékkel? És az reggel, hogy ébred? :D
Plenyus Plenyus
2009-07-01 13:29
Akkor alábecsülöd a perrvez hegyet :P
Egyébként az Albániás megfejtésben van valami :D
PetiX PetiX
2009-07-01 10:10
és mi van ha én az alpokról álmodok ami albániában van és épp egy autóstáska van nálam :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!