A zabszem a magyar médiaszabályozás seggében, avagy az ORTT sztori

Írta Papa Dátum 2009-05-17 21:26 Hozzászólás 0 Olvasta 3833 | Rovat: Fun »

Mi ez a rejtélyes szervezet, ami már hosszú idők óta elsötétítésre és kemény pénzösszegek megfizetésére készteti a kereskedelmi médiát? Miért léteznek? Mi a céljuk, milyen okuk van arra, hogy ilyesmit tegyenek? Egy nemrégiben kirótt milliós büntetés nyomán indultam el, hogy felderítsem a titkot, amit ez a négy betű takar! Sötét és félelmetes helyekre juthatnak el velem, de előbb olvassák el a valóban megdöbbentő, leleplező, világrengető igazságot az ORTT-vel kapcsolatban!

Minden kezdet… egy kezdet.

1995. december 21-én, karácsony előtt néhány nappal az országgyűlésünk hatalmas hibát követett el, biztosan azért, mert már a hátuk közepére kívánták a sok tanácskozást, és inkább ajándékokért mentek volna. Elfogadták a Médiatörvény néven emlegetett kiadványt, ami jó is meg nem is, betartható meg nem is, egyszóval ellentmondásos, de ez nem meglepő. A legnagyobb hibája azonban az volt, hogy létrehívott egy gonosz, gonosz szervezetet, az ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVIZIÓ TESTÜLET-et (ORTT). Egy személyazonosságának eltitkolását kérő informátorom a következőket osztotta meg velem, azzal a nappal kapcsolatban (szószerinti idézet következik):

„Egy csapatnyi ember összegyűlt azon a decemberi napon, egy sötét kis irodában és akkor még szűz R-GO gidák vérével megpecsételték a paktumot az ördöggel. A környéken élők közül sokan panaszkodtak az épület fölött megjelenő hatalmas vízfejre, mely sátáni hangon kacagott. Őket később munkatáborokba vitték, ahol keresztény értékeket hirdető, családi összefogásra sarkalló művészfilmeket kellett nézniük”

Informátorom az élete kockáztatásával még az alábbi képet is elküldte nekünk, mely egyértelműen az ORTT valódi vezetőjét ábrázolja. Figyelmeztetés a szülőknek: gyermekük a lenti képet látván könnyen sokkos állapotba kerülhet, melynek következménye habzó száj, rángatózás és berregő hangok kiadása. Ha ez megtörténne, javasoljuk, használjanak önök is Bioarielt, és mossák ki ruháikat, míg a roham tart!


Elnézést a kis kép miatt, félő volt ugyanis, hogy már ennyi is elég lenne ahhoz, hogy olvasóink hátralévő életüket félelemben töltsék le


Amiért ma büntethetsz, büntess érte holnap is!

A testület milliárdos összegekkel van felvértezve azért, hogy megállíthassa a tömegmédia és a kereskedelmi adók vadkapitalista, közönséghajhász, kizsákmányoló támadásait, amiket a józan, békés, keresztény magyar állampolgárok ellen indítanak minden egyes percben. Nehéz, becsületes, tisztességes munka! Régen a hadseregbe kellett belépni ahhoz, hogy igazán férfinek gondolják az embert, de mára már az ORTT egyik bársonyszéke jelképezi az igazi kihívást! A szervezet felépítése leginkább egy alkotmányos diktatúrára emlékeztet, ahol ugyan névleg egy egész csoport irányít, a valóságban azonban egyetlen lény kezében összpontosul minden hatalom! A róla készített fotót fentebb láthatták. A Vezér, vagy ahogy barátai szólítják: Mélyen tisztelt Vezér elvtárs biztos főnök úr uram, szeme mindent lát, mondta el nekem egy létezését eltitkolni kívánó informátorom. Hosszas zokogás után válaszolt még néhány kérdésemre, amit nem írhatok le interjú formájában, mert félt attól, hogy fogalmazási stílusa lebuktathatja, pedig a raccsolás írásban nem is jelentkezik. Álljon itt egy összesítés arról, amit elmondott!

Az ORTT leginkább az aggódó állampolgárok panaszai ügyében jár el, avagy járhat el. Azonban a magyar lakosság többsége nem képes felfogni, hogy ha délután négykor egy filmben elhangzik a „szar” szó, akkor azért súlyos büntetést kellene kiróni a csatornára. Ezért Őfőméltósága a Vezér elrendelte, hogy a szervezet minden dolgozója havonta legalább százszor jelentsen be valamit, természetesen álnéven. A testület fenntartására adott állami összeg nagy része arra megy el, hogy ezeket a hamis bejelentéseket létrehozzák. Az ORTT irodáiban vasfegyelem uralkodik, a dolgozókat rendszeresen alávetik tudatmódosító szereknek, lelki és testi fenyítésnek, valamit jogászképzésnek. Informátorom szerint az utóbbi a legrosszabb mindközül! Az étkezdében feltálalt menük többsége pedig nem más, mint közönséges kutyatáp! Ezen munkakörülmények megismerése után azt hiszem sokkal világosabb lett mindenki számára, hogy pontosan miért születnek olyan elmebeteg feljelentések, mint amilyenekkel minden nap találkozhatunk.

A büntetési tételek kirovásában egy számítógép áll a Vezér rendelkezésére. A gép minden egyes betáplált vétség mellé véletlenszerűen kirendel egy fizetési tételt, és mivel csúcstechnológia áll az ORTT rendelkezésére, még ki is tudja nyomtatni a kapott eredményt. Ezután a döntést a Vezér leghűbb csatlósai közvetítik az áldozati szerepre kiszemelt média felé, és kezdetét veszi az igazi ütközet, a kiéhezett, élvhajhász, hedonista médiamogulok és a Vezér között! Az epikus csatában bábügyvédek jelképezik a gyalogokat, a bíróságok pedig csupán színpadi feladatot látnak el, a valódi döntések a háttérben zajlanak. Röviden szólva: aki többet fizet, kevesebb büntetést fog kapni, és talán még azt is el tudja érni, hogy a rivális csatornát az ORTT tervezetten véletlenszerű vizsgálatnak vesse alá.

[1] [2] (2/1)


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!