Sok hűhó semmiért - Avagy az első randi (rém)álom?

Írta Adri Dátum 2009-03-08 22:28 Hozzászólás 2 Olvasta 1764 | Rovat: Elmélkedések »

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én utálom az első randikat. A találkozó előtt két órával összeszorul a gyomrom, alig bírok enni és a készülődés is körülbelül háromszor annyi ideig tart, mint általában.

Már a ruha kiválasztásával elkezdődnek a gondok. „Elegáns legyek, vagy inkább szexi, esetleg visszafogott?” Rövid tétovázás után sebtében összeállítok egy lehetséges variációt. „Majd visszatérek a kérdéshez később.”

Belenézek a tükörbe és elmosolyodok saját rémült-nyuszi-tekintetemen. „Ugyan már, ez csak egy randi” - próbálom megnyugtatni magam, bár tudom, hogy hiába. Gyomrom görcsbe rándul, kezem olyannyira remeg, hogy harmadszori próbálkozás után sem sikerül megfelelően egyenes vonallal kihúzni a szemem. „Rémesek ezek a karikák, úgy nézek ki, mint egy pandamaci. De ha több alapozót kenek magamra, akkor legalább annyi vakolat lesz rajtam, mint a házunkon… Mindegy. Ő se nézhet ki sokkal jobban a tegnapi buli után… Nem is értem miért mára beszéltük meg a randit. Tudhattam volna, hogy másnaposan nem vagyok szalonképes”.

Ideje visszatérni a ruhákhoz. Már a fehérneműválasztásnál elakadok. „Szexi vagy kényelmes? Annyi puccos tervező van, hogy lehet, hogy még senki nem tervezte meg a „tökéletes” szexi és egyben kényelmes fehérneműt? Első randi… Nem lehetek annyira ledér nőszemély, hogy számítson, milyen bugyi van rajtam. Bár tegnap este eléggé izzott a levegő…Nem, nem. Ha a kevésbé szexit veszem fel, legalább türtőztetem magam. Nem mintha számítana neki, mit vesz le rólam…”

Végül az előre kikészített ruha mellett döntök, persze csak miután felvettem három másik felsőt, és nadrágot az összes lehetséges kombinációban. Mindezt egy óra alatt és még sehol se tartok! Pánikolok. Készülődés közben a lehetséges beszédtémákat veszem sorra: „család, barátok, hobbi… a szokásos sablon, rémesen egyhangú, már magamat is untatom. De miről beszélhetnénk az első randin? Semmit sem tudok róla, csak, hogy Petinek hívják, és ő is 22. Remélem legalább barátnője nincs!”

Már-már meggyőzöm magam arról, hogy talán mégse volt jó ötlet ez a találkozó, de egy hirtelen jövő égető érzés kijózanít. Nem, nem holmi szerelemféle, csak a sütővas égette meg a kezem. Miután végre elkészülök - szinte csoda, de időben -, a konyha felé veszem az irányt. Feles be, félelmem alábbhagy, már-már megnyugszom, amikor megszólal a csengő.

Amikor kinyitom az ajtót és tekintetem találkozik a tiéddel, két dolog fogalmazódik meg szinte egyszerre a fejemben: rájövök, hogy az elmúlt két óra sok hűhó volt semmiért, és mégis a szexi bugyit kellett volna választanom.Hozzászólás
Adri Adri
2009-03-18 20:17
Igaz, bár én inkább az izgalmak másik fokát kedvelem, nem a gyomorgörcsöt.:P
Helgusz Helgusz
2009-03-18 18:57
Azért valljuk be, mindenki szereti a kezdeti gyomor görcsöt. Legalább még az elején izgi... :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!