Társadalmi célú felhívás!

Írta Papa Dátum 2009-02-27 20:44 Hozzászólás 2 Olvasta 1447 | Rovat: Hírek »

Mélyen tisztelt állandó olvasóközönség, gyakran idenézők, véletlenül idetévedtek és azok, akiket ide kergetettek! Engedtessék meg nekem hogy néhány szóban Önökhöz, Hozzátok szóljak. Igen, Hozzád is. Meg Hozzád is. És Hozzád is, te ott a sarokban!

Az elkövetkező időkben könnyen előfordulhat hogy a frissítések, az új írások megjelenése, között bizony több idő fog eltelni, mint ahhoz drága olvasóink hozzászokhattak ezen közel egy év alatt, mióta működünk. Ennek a kis kiesésnek, változtatásnak nagyon egyszerű oka van: az alkotók főiskolára járnak, ahol éppen most köszöntött be a szakdolgozatírás és az államvizsga időszaka. Emellett pedig sok a beadandó az órákra, sok időt kell imádott újvárosunkban tölteni. Nem magyarázkodni akarok, főleg nem mások nevében, de ez eléggé frusztráló, fárasztó, idegesítő, kimerítő dolog. És emiatt könnyen előfordulhat, hogy nem marad elég kreativitásunk, épkézláb gondolatunk, vagy éppen időnk arra, hogy valami olyan írásművet hozzunk létre, amely megfelel az Általatok elvárt és megszokott szintnek. Legalábbis az én részemről biztos nem várható semmi komolyabb munka sem (kivéve a My Bloody Valentine 3d filmkritikát vasárnap). Ezért tehát ismét Hozzátok fordulok!

Itt a tökéletes alkalom ugyanis, hogy elküldjétek számunkra a TI írásaitokat! Legyen az kritika bármiről, irodalmi alkotás (vers, novella, többrészes kisregény), vagy akárcsak valami hétköznapokban történt esemény feldolgozása, valami hasfájásotok ami már régóta kikívánkozik… mindegy. A lényeg hogy nyugodt szívvel, bátran küldjétek el őket a főoldalon található e-mail címre. Garantálhatom hogy mindent elolvasunk, mindennek örülünk és nagy valószínűséggel ki is tesszük a kapott alkotást! Mire vártok hát? Eddig csak a fióknak írtatok? Nem hiszitek hogy elég jó amit írtatok? Képzeljétek: a saját írásaimnak is én magam vagyok a legnagyobb kritikusa! Az írók ugyanis hajlamosak maximalista módon szemlélni alkotásaikat, így ha csak egy leütés nem tökéletes, már képesek tűzre vetni az egészet. Ne tegyetek így!

Küldjétek el saját írásaitokat, szóljatok barátaitoknak, ismerőseiteknek! Mi nagyon várjuk őket! És mit tudunk szellemetek, gondolataitok írásban megjelenő kivetüléséért cserébe kínálni? Egy lelkes, kedves, nyílt gondolkozású közösséget, ahol lehetetlen hogy ne érezzétek magatokat otthon! Nem ítélkezni akarunk felettetek, hanem segíteni nektek és egyben magunknak is örömet szerezni, hiszen bevallva, vagy bevallatlanul mindenki aki erre az oldalra ír, legalább olyan szívesen olvas, mint ahogy ír! Ajándékozzatok meg bennünket alkotásaitokkal, írjatok nekünk, küldjetek írásokat és garantálom hogy nem fogjátok megbánni!

Ennyit akartam írni Nektek, remélem végigolvastátok és valóban klaviatúrát ragadtok! Sok sikert, jó írást és további kellemes olvasgatást!Hozzászólás
Helgusz Helgusz
2009-03-18 19:48
Hát tényleg egyre kevesebb az időnk, az enyém tuti, hosszú idő óta most van időm (vagyis nincs, de inkább ez, mint a diploma) egy kicsit olvasgatni és komenteket írni. :D
Pactolous Pactolous
2009-02-28 02:40
Csatlakozom! Írjatok írást, küldjetek küldeményt, satöbbi satöbbi...
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!