Ezer meg ezer éve... (Újévi Remix)

Írta Pactolous Dátum 2009-01-01 20:51 Hozzászólás 1 Olvasta 2147 | Rovat: Hírek »

Igen, ezer és ezer éve vártam már arra, hogy végre feldolgozhassam kedvenc előadóm egyik dalát. Többször estem már neki pár dalának de sosem voltam megelégedve a végeredménnyel. De most végre valami összejött. Ráadásul ez már a második koprodukciós remix.

Ne kerülgessük tovább a forró tejbegrízt: Ákos Keresem az Utam című daláról van szó. A társam, aki ötleteivel gazdagította a feldolgozást nem más, mint Projeckt (blogjának linkje oldalt található). A műfaj pedig trance.

Választásunk azért esett a dalra, mert szerettünk volna végre valami jó magyar trance nótát összehozni. Plusz a hangsávok is megvoltak, mivel anno az azonos című Ákos maxira felkerültek remix-verseny céljából, így könnyű volt dolgozni vele. Aki pedig igazi vájtfülű az az Induljon a Banzáj című dalból is kihallhat egy részletet, igaz, átdallamizálva. A remix megint el lett nyújtva, hogy könnyedén lehessen keverni (DJ-barát verzió).

Ha esetleg akad egy önként jelentkező leányzó, akit jó énekhanggal áldott meg a természet, akkor örülnénk neki ha jelentkezne, mert szeretnénk női énekkel is megcsinálni a remixet. De elég is ennyi locsogás, aki szereti a trance-t azért töltse le és hallgassa meg, aki Ákosos, az meg azért tegyen egy próbát. De mindenki nyugodtan szemrevételezheti (vagy fülrevételezheti inkább), hogy mit tettünk. Szóval jobb katt IDE vagy IDE és töltsétek!


Hozzászólás
Tivadar Tivadar
2009-01-04 23:32
Én elfogult vagyok 2 okból is, így csak röviden: 10/7
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!