Éjféli nassoló

Írta Papa Dátum 2008-11-23 08:14 Hozzászólás 0 Olvasta 1362 | Rovat: Irodalom »

Telihold. Ahogy egyes helyeken mondják: a vadászok holdja. A fény mindent beborít, s noha a préda is többet lát, ez mégis csak a tapasztalt húsevőnek válik előnyére... oké, elég a sok marhaságból! Már mindannyian városokban élünk, ahol van közvilágítás! A rák sem használja már a teliholdat vadászásra! Üljetek le, hadd meséljek nektek.

Essünk túl az elején néhány formaságon: én vérfarkas vagyok, ti meg nem! Nem mondom meg a nevem, mert a tiétek sem érdekel engem. Mi az? Kissé bunkó a stílusom? Éljetek kilencszáz éven át úgy hogy minden hónapban legalább egyszer óriási farkassá váltok és jóízűen szétmarcangoltok egy kisebb falut, aztán kezdjetek nekem arról papolni hogy ki a bunkó, rendben van? Pár dolgot tisztázzunk még most: amikor nem farkasként töltöm az estét, akkor ugyanolyan vagyok, mint ti. Oké, halhatatlan vagyok, de egyébként ugyanúgy töltöm a napjaim mint ti. Eszem, iszom, fogadásokat kötök és még dolgozok is. Igaz, maximum harminc évig élhetek egyetlen személyazonossággal, de ehhez is hozzá lehet szokni. Egy másik észrevétel: az ezüstöt tartsátok csak a nagyi komódjának fiókjában, mert semmi hatása sincs. A golyószóró, vagy a sörétes puska, esetleg a rakétavető viszont kifejezetten hasznos lehet, ha az egyik fajtársamba futtok. Ó, és nem feledhetem el azt sem, hogy teljesen tisztában vagyunk azzal, amit farkasformában teszünk! Nincs amnézia, szégyenérzet, megbánás, vagy bármi hasonló filmes maszlag. Nemcsak hogy létszükségletünk az átváltozás, de még élvezzük is, szóval a filmkészítők igazán leszállhatnának már a szerencsétlen, elátkozott farkasember történetekről.

Hogyan keletkezünk, azt kérditek? Hát hogy is mondjam? Megvan. Tudjátok vannak a méhecskék és a virágok. A méhek zümmögnek, döngicsélnek meg egy csomó hasonló baromságot csinálnak. A virágok meg széttárják magukat és akkor a méhecske megtermékenyíti őket! Vagy a gyengébbek kedvéért: ugyanúgy fogantatunk mint ti. Ugyanúgy van szex, csak talán kevesebb benne az érzelem, és több a fajfenntartási, génátörökítési kényszer. Igen, ti kis perverzek, farkasformában párzunk egymással! És igen, baromi állati érzés! Ezt a gyér poént is letudtuk, haladjunk tovább, oké? Miért eszünk embereket? Nagyon jó kérdés! Hiszen sokkal jobb lenne kiszaladni a mezőre és teheneken kiélni zabálási kényszerünket. Azonban itt egy kis emlékeztető, barmok: a városban rohadtul nincsenek szabadon kóborló tehéncsordák! Vagy ha nálatok vannak, akkor egy rohadtul elcseszett környéken laktok. Vagy Indiában. Hm… azt hiszem ez a két dolog fedi egymást. Mindegy. A lényeg, hogy az ember egy gyorsan szaporodó, könnyen levadászható, nagy sűrűségben előforduló állat. Ideális célpont! Nem is nagyon értem, hogy az ember miért nem inkább emberrel táplálkozik!

Viszont ezzel eljutottunk néhány fontos, személyes, kéréshez. Először is: szokjatok le a dohányzásról! De most komolyan. Titeket is megöl, az ízeteket is elrontja, és egyébként is egy gusztustalan szokás, amiből csak a gyárosoknak van haszna! Biztos láttátok már hogy milyen egy dohányzó tüdeje. Na most gondoljatok bele, hogy számomra az lenne a vacsora egyik legjobb fogása! El sem tudjátok képzelni milyen nagyon kiábrándító, amikor széttépem egy ember mellkasát, kitépem a bordáit, már éppen belevetném magam a lágy részekbe, és erre ott van előttem egy ilyen valami! Gusztustalan és totálisan elveszi az étvágyam! A májatokról már ne is beszéljünk! Komolyan mondom: ha igazán be akartok rúgni, akkor egyétek meg nyersen egy alkoholista máját! Olyan ütés, hogy abból még Rocky Balboa sem állna talpra. És ha már az evésnél tartunk, megemlíteném: a gyerekeiteket nem mi faljuk fel, hanem a boszorkányok. Nekünk egy gyerek maximum ropinak volna elég, ha pedig netán éppen pálcikát akarok rágcsálni, akkor az anorexiások gyűlésére szabadulok rá!

No, ez a kis infobomba éppen elég volt mára! Hogy micsoda? Már sokkal jobban megértetek engem, és a fajtámat? Megértitek hogy csak a szükségleteinket éljük ki rajtatok, ahogyan ti az állatokon? Milyen aranyosak vagytok! Esküszöm, meg tudnálak titeket zabálni…Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!