Vigyázat, az orosz alkoholista harap!

Írta Papa Dátum 2008-05-03 11:40 Hozzászólás 1 Olvasta 1662 | Rovat: Fun »

A szesz öl, butít, nyomorba dönt, jól esik, ellazít, és gyakran vesz rá minket olyasmire, amire egyébként nem lennénk hajlandóak

Bizonyos esetekben ez utóbbi kimerül abban, hogy meztelenül rohangálunk fel-alá, vagy hogy lefekszünk olyasvalakivel, akit még egy lándzsadöfésnyi távolságra sem közelítenénk meg, józan ésszel. A berúgás következménye (általában hogy elindul a motor) lehet azonban az is, hogy két évet kapunk egy szigorított őrizetű büntetőtelepen! Bizony. Így járt, az uráli Jekatyerinburg városában, Kirill Asztefijev is.

A derék úriember igencsak felöntött a garatra az egyik este (személyes véleményem szerint minden este, de ez most mindegy) és nagyon szerencsétlenül járt, előállította a rendőrség, erősen ittas állapota miatt! Vagy pontosabban talán inkább előtámogatta. Abba most ne menjünk bele, hogy Oroszországban mi számít kirívóan ittasnak, mert akkor valószínűleg csúnya sztereotipizálásba esnénk. Szóval Asztefijev urat a helyi yard egyik, feltehetőleg szűkös, helyisége felé indították. Ám ő nem hagyta magát! Most mindenkinek beugorhat egy hosszas küzdelem, egy kemény verekedés, egy fegyverelvételi kísérlet… ám ez esetben tévednénk. Kirill, ha szólíthatom így, nemes egyszerűséggel beleharapott a rendőr kezébe! Derekasan tartotta magát, mint egy csuka, de végül csak sikerült levakarni az ominózus végtagról. Egyes beszámolók szerint a közelben tartózkodó, kiképzett rendőrségi nyomozó kutya, Bodri (ez mellesleg ritka név egy orosz eb esetében), a harapás remek kivitelezését látván mély depresszióba esett! A bíróság azonban nem járt el túl megértően, sőt, még állást sem ajánlottak Asztefijevek. Egyszerűen csak két évre ítélték egy szigorított őrizetű büntetőtelepen! Akinek most a gulag jutna eszébe, az szerintem nem jár túl messze az igazságtól. Szóval azért jót mosolyogtam a történeten, de egyben sajnálom orosz szesztársam, aki hosszú és nagyon kemény büntetés előtt áll. Vagy imbolyog.

A tanulság az, hogy soha ne igyunk olyan helyen, ahol kiszúrhat minket a rendőrség! (Mi van? Tényleg azt hitte valaki, hogy azt fogom tanácsolni: egyáltalán ne igyunk? Ccc…)

a hír forrása: http://www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&article_id=68199


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2008-05-03 12:23
Zseniális! Azt hiszem erre innunk kéne :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!