Daniel Broadwick – Intergalaktikus gondnok

Írta Papa Dátum 2008-10-19 17:14 Hozzászólás 7 Olvasta 1637 | Rovat: Fun »

Egy hónappal később kiderült, hogy Bob és Margaret a Földre érkező idegen családok közül csak az első, de messze nem az egyetlen. Főhősünk a bolygó királyából átlényegült egy egyszerű gondnokká. Valahogy így történt.

Bob és Margaret végül elfoglalták a Daniel házával szomszédos negyed minden lakóépületét és helyre kis fészket építettek a kicsiny petéknek. Utánuk szinte rögtön William és Marvin érkezett meg. A sziámi ikreknek született, majdnem egy kilométer hosszú kukacszerű lény elég ellentmondásos karakter volt. A test két végén a két fej állandóan azon vitázott, hogy melyik irányba menjenek. És mivel az egykori londoni metró területére költöztek, bőven volt okuk vitázni. Amikor pedig a nagy harcban az egyikőjük elfáradt és lepihent, akkor a másik mindig orvul elhúzta a számára megfelelő irányba. Ilyen kis hóbortos dologgal töltötték mindennapjaikat. Nomeg a földet ették, kifejezetten jóízűen.

Winston egy nyugdíjba vonult üzletűrlény volt. Leginkább az egykori Churchill elnök úrra hasonlított. Vagy egy seggbe harapott bulldogra (a kettő között nincs túl sok különbség). Ő végül a parlament épületét foglalta el magának, és nevezte ki jövendőbeli öregek otthonának. Aztán ott volt még a divatőrült Jonhston família, akik egytől egyik pávaszerű lényekből álltak. Sokat vitatkoztak, elég hangosak voltak, de szerencsére valami érthetetlen módon a volt skót Felföldre költöztek. Ki érti őket? Végül még megemlítendő, Elvis is. A világegyetem legkövérebb lénye! Olyan hájas volt, hogy egy berendezést kellett építeni a számára, ami röptette ezen a nehéz gravitációjú bolygón. Hangja pedig oly erős volt, hogy egy hegyet is meg lehetett volna vele repeszteni. Danielnek valahonnan ismerős volt a képe, de sosem jött rá, honnan.

A bolygó többi részére szintén különböző furcsa lények települtek. Öltönyös csontvázmadarak repkedtek munkába, a repülő kocsik felett. Csigaszerű lények jártak katasztrófaturistaként az egykori Franciaország vendéglőibe. Az Egyesült Államok keleti és nyugati partjain is egy óriási üleppel rendelkező népcsoport honosodott meg, s elégedetten terpeszkedett. A Kárpát-medencében olyan lények létesítettek élőhelyet, akiknek a nyelvük több méter hosszúra is megnőtt! Ezen testrészüket pedig vagy sapkaként, vagy pedig övként hordták magukon. Városaik rettenetesen tiszták voltak, de a szorgos kis lények megtartották maguknak a makulátlanság elérésének titkát! A tengerek és óceánok mélyén pedig ultramodern városok kezdtek kiemelkedni, amelyeket kopoltyús űrlények készítettek, egykori otthonaik képét mintául véve.

A Föld új lakói teljes békében éltek egymással! A növényevők ugyan jelentettek némi gondot a bolygó ökoszisztémájának, de aztán ők is áttértek a speciálisan termesztett, hús-növény izékre, amiket az árlények fogyasztottak. Daniel pedig megbarátkozott újdonsült, nagyon fontos munkájával. Segítőtársául fogadta Samuelt és Bobot, s így együtt igyekeztek megoldani a bentlakók ügyes-bajos dolgait. Mr. Broadwick legnagyobb sikerének azt tartotta, hogy meggyőzte a lényeket arról, hogy nem tudja befolyásolni sem a hőmérsékletet, sem pedig a napszakokat!

Az egész olyan volt, mint egy nagy kollégium! Itt nem volt ugyan alkohol, vagy kábítószer, vagy dohány, vagy bulik, vagy szex, vagy vizsgák, vagy tanárok, vagy órák, de azért egészen olyan volt, mint egy kollégium! Az első igazán rettenetes eset, egy évvel Bobék beköltözése után történt meg. És attól kezdve minden megváltozott! De ez már a következő rész története.Hozzászólás
Papa Papa
2008-10-24 18:31
JEsszusom! Sőt hú! tényleg megfeledkeztem a szerdai frissítésről! Nem baj, most már tessék várni vasárnapig! :) És természetesen PetiX barátom, a te rajongásod is megtisztel :)
PetiX PetiX
2008-10-24 04:56
én is 'függő' vagyok és kimaradt a most szerdai 'adag' ^^
Papa Papa
2008-10-22 13:58
Oh, ugyan már! Sosem vetemednék ilyesmire! Folytasd csak nyugodtan :)
Morgana Morgana
2008-10-22 10:32
Az vagy. De nem fényezlek tovább, nehogy elbízd magad :D
Papa Papa
2008-10-20 14:56
Mit szólhatnék? Jó vagyok :) :)
Pactolous Pactolous
2008-10-19 22:37
Nahát Papa, függővé tetted Helgát, mit szólsz ehhez? :)
Morgana Morgana
2008-10-19 21:54
Hihetetlen, de úgy érzem függő lettem.:)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!