Kotonizált honatyák

Írta Pactolous Dátum 2008-06-17 20:52 Hozzászólás 6 Olvasta 1546 | Rovat: Fun »

Mi a közös a guminőben, a vibrátorban és Barack Obamában? Mindhárom szexuális segédeszköz!

Mielőtt még rám sütné mindenki, hogy azt gondolom Obamáról, hogy egy f.sz:
1. Nem erre gondoltam!
2. Nem az én ötletem volt!
Arról van szó, hogy a demokrata és a republikánus elnökjelölt (John McCain) képe díszeleg egy új óvszermárkán. Mint mindig, most is a hírre hivatkozok: „Barack Obama demokrata és John McCain republikánus elnökjelölt arcképével ellátott gumi óvszereket hozott forgalomba egy amerikai vállalkozó, a darabonként körülbelül 1600 forintnak megfelelő dollárba kerülő termékek igen népszerűek az amerikai fiatalok körében.” Rendben, megértem, kapitalista világban élünk, szinte mindenből ki lehet facsarni egy kis pénzmagot, ez az ötlet pedig nem utolsósorban egész jó kampányfogás. De akkor is bizarr! Vagy nagyon is ésszerű?

Akik már olvasták előző írásaimat, azok talán tudják, hogy ilyenkor mindig azon kezdek el filózni, hogy mi jöhet még ezek után. Az a baj, hogy most is ezen gondolkodom, de nem akarom, hogy nagyon redundáns legyen minden írásom. Most mitévő legyek? Inkább itt abbahagyom!

Na jó, mégsem, egyefene, hátha valami jó is kisül ebből. Szóval Obama és McCain… gumin. Én nem tudom, de nem állítanék be úgy a barátnőmhöz, hogy „Drágám, ezt nézd, felhúztam a McCain-t!”. Nem is büszkélkednék vele: „Hú, hallod, tegnap este a farkamra tűztem a Hillary Clinton-t!”. Mondom én, bizarr! Jó, egy előnye talán van: nincs többé vita, hogy politizálás lesz este vagy szex. Egyszerre mehet mindkettő! Ráadásul arra is jó, hogy a szavazók civilkampányba kezdhessenek! „Ön még bizonytalan szavazó? Hadd győzzem meg!” Udvarlásra is fel lehet használni a politikusgumit! „Gyere fel a lakásomra, fent vár az egész Fehér Ház!” „Túl sokat gondolsz az Obamára! Verd ki a… a fejedből!” „Ön Hillary-re szavazott? Helyes, úgyis tele van a tököm a McCain-nel!” És amilyen lokálpatrióták a jenkik, szerintem az elnök hivatalba iktatásakor, mikor megszólal a nemzeti himnuszuk, minden amerikai férfi ott fog a TV előtt „állni” teljes fegyverzetben.

Magyarországon nem valószínű, hogy működne az ötlet. Egyrészt a mi politikusainknak akkora arcuk van, hogy nem férnének rá egy óvszerre. Másrészt ki akarná őket feltűzni saját szerszámukra? Kinek lenne ehhez gusztosa… izé gusztusa? (Ezek a kérdések mondjuk az amcsiknál is fenn állnak… jajj már megint ez a kétértelműség!) Mondjuk egy Kövér Lászlós koton még talán vicces lenne, azokkal a bajszokkal. De miért állnánk meg itt, ennyinél? Eleve ha már van ízesített gumi, akkor lehetne hangos is. A gyönyör pillanatában megszólalna kedvenc honatyánk legjobb évértékelője, elszólása, káromkodása vagy kiszivárogtatott beszéde. Brrr… belegondolni is rossz! Biztos, hogy lankadna a lelkesedés. Vagy más is. De talán a két táborra szakadt országot újra egyesíthetnénk ezzel az eljárással. Csak az ágyban derülne ki, hogy ki hova tartozik, de hát ugye akkor már… baszhatnák.

De szakadjunk el a magyar rögvalóságtól, hiszen vannak külföldön is népszerű vezéregyéniségek. Bár Putyin már leköszönt, mégis, simán rámehetne a portréja egy kotonra. Sőt, hogy még mókásabb legyen a kinézete, Putyin „apró” füleit is megörökölhetné, ezzel is fokozva a gyönyört. De lehetne Bellusconi-s, Károly herceges, Mao Ce Tung-os és hát azért a Bush se maradjon ki (nevéhez hűen, biztos megbokrosodna tőle minden férfi/nő). Lehetne egy szent óvszer is, amin a Pápa képe van! Esetleg a történelem neves politikusait is meg lehetne ekképpen örökíteni: Churchill (szigorúan szivarmintás kiszerelésben), Kennedy (igazi „mesterlövészeknek”), Széchenyi („felajánlom kegyednek egy évi lövedelmem”), Ceasar (pótgumival, Brutus elnevezéssel, kiváló a „hátbatámadáshoz”), Bem József (a Bem-ondó… na jó hagyjuk). Annyiféleképpen lehetne még variálni!

Alábecsültem az ötlet értékességét. Valóban kimeríthetetlen tartalékok lakoznak benne, minden elismerésem a kereskedőnek aki kitalálta. Én pedig most lelépek, este randevúm van, igazi kuriózum a csaj és az én óvszerem a legjobb az összes közül: Dugovics Titusz van rajta, és jól megrángatok vele ma egy törököt!

a hír forrása: http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=106107


Hozzászólás
Adri Adri
2008-06-20 20:21
Uhh.. nagyon durva!Jó a befejezés is.:)
(Csak hogy ne dicsérjem, amit már más is megtett:))
Pactolous Pactolous
2008-06-19 12:34
De lányok, még elpirulok :)
Anita Anita
2008-06-19 00:33
AZ a rész naggggggggyon beteeeeeeeeeeg... :D:D:D
komolyan, ilyet hogy? hogy? HOGY??? :D:D:D
Pebble Pebble
2008-06-18 16:26
Egen :D
Nagyon tetszett az a rész :)
Pactolous Pactolous
2008-06-18 16:17
Hogy érted? Folytassam a sort szlogenekkel? :D
Pebble Pebble
2008-06-18 15:39
:D
Még több márkanevet :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!